مقالات آموزشی فست فود کافی شاپ و رستوران

20

گروه IRANHFC (گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ) با ارائه خدمات نوین به صورت جامع و کامل در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژه های موفق در سراسر کشور، با ارائه خدمات گسترده به صورتی که سرمایه گذاران و […]



با توجه به رقابتی شدن بازار غذا، نیاز به پشتوانه فنی اهمیت دو چندانی پیدا می کند. شاید بتوان این چنین بیان نمود که در بازار حرفه ای زمانی برای آزمون و خطا وجود ندارد، مشاوران حرفه ای راه رسیدن به هدف را برای شما کوتاه تر خواهند کرد. از عمده دلایل شکست حتی در […]



اگر قصد راه اندازی یک فست فود را دارید قطعا شما نیز به رویای زنجیره ای شدن می اندیشید. با توجه به ارزش افزوده ای  که برند ایجاد می کند، می تواند موضوع جذاب و جالبی برای سرمایه گذاران در این حوزه باشد. چه موضوعی از این جالب تر که شما دانشی را در فست […]



اگر بپذیریم درصد قابل توجهی از افراد پس از گذراندن دقدقه های روزانه خواهان محیط آرام بخش و فرح بخش برای خود و خانواده اشان می باشند، بی تردید باید نقش تاثیر گذار دکوراسیون را نیز بپذیریم. البته گواه این مهم موفقیت فست فود هایی است که از طراحی داخلی قوی تری نسبت به رقبا […]



یکی از خدمات منحصر به فرد گروه IRANHFC ارائه خدمات پشتیبانی در حوزه های زیر می باشد: پشتیبانی تجهیزات: این خدمات شامل گارانتی و وارانتی می باشد که توام با سرویس ویژه تجهیزات طبق چک لیست اعلامی خواهد بود. منابع انسانی: گروه IRANHFC با ارائه خدمات ویژه اقدام به تامین نیرو از جمله مدیر، سوپروایزر، […]



اگر بپذیریم که یک منوی قوی می تواند نقش مهمی در موفقیت یک مجموعه داشته باشد می توانیم به مطالب ذیل به طور جدی بپردازیم.اصولا منو در فست فود نقش اطلاع رسانی را دارد این اطلاعات می تواند شامل: نام فست فود، مکان فست فود، نوع غذاها، قیمت غذاها و  شماره تماس و در سطح […]



گروه IRANHFC گروه تخصصی تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ با ارائه خدمات نوین به صورت جامع و کامل در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژه های موفق در سراسر کشور، با ارائه خدمات گسترده به صورتی که سرمایه گذاران و […]

07

یکی از سرمایه های نامشهود فست فود ها یا کافی شاپ ها حقوق معنوی ایجاد شده برای آنها می باشد که اصولا با نام تجاری یا برند در بازار شناخته می شود. اصولا برای ثبت برند به مدارک زیر نیاز می باشد: مدارک لازم جهت ثبت علامت تجاری (نام تجاری،برند) اشخاص حقیقی: ۱. کپی شناسنامه […]

20

خیلی از سرمایه گذاران در حوزه فست فود، رستوران و کافی شاپ در ابتدای سرمایه گذاری به برند شدن فکر می کنند. ما در اینجا قصد داریم که در مجموعه ای از مقالات به شما در مورد چگونه تبدیل به یک برند فست فود شویم اطلاعاتی خرد دهیم. با توجه به اینکه سود آوری برند […]

14

دوره ورود فست فود با پیتزا به ایران در این دوره با آمدن پیتزا به درون کشور استقبال گسترده ای از این غذای دلچسب فرنگی توسط مردم ما صورت گرفت. به طوریکه اکثر افراد برای سورپرایز کردن یکدیگر پیتزا می خریدند، گاها مشاهده می شد برخی از افراد که برای اولین بار پیتزا را می […]

13

در اینجا ابتدا به تعریف crm در فست فود می پردازیم. crm یک نظام استراتژیک است با هدف مشتری محوری و پوشش نیاز مشتریان، که در بخش های بازاریابی و تبلیغات برای فست فود، ارائه محصولات و غذاهای با کیفیت فست فود و گرفتن یازخورد از کل عملکرد فست فود تا جلب رضایت مشتریان به […]

06

با توجه به اینکه راه اندازی فست فود یک امر انتفاعی می باشد و هدف از راه اندازی هر کسب و کاری همچون فست فود کسب سود و درآمد است، در اینجا مایلیم یکی از مهمترین مواردی را که باعث افزایش درآمد در فست فودها می شود را به اختصار تشریح نماییم. اساسا منو یکی […]

02

ساختار برند یک جزء جدایی ناپذیر از کسب و کار فست فود است. وقتی در کسب و کار فست فود دادن آگاهی باعث ایجاد ارزش می شود در حقیقت پایه های برندی بلند گذاشته می شود. برای ساختن برند شما باید هزینه و زمان بگذارید. وقتی شما فست فود خود را راه اندازی می نمایید، […]

01

برندها را می توان علائم، تصاویر یا نام هایی دانست که باعث تمایز آنها از دیگر فست فودها گردیده است. هر برندی در فست فود پیامی جداگانه را حمل می نماید، به طور مثال فست فود هایدا که میخواهد عنوان کند همگان می توانند محصول آن را استفاده نمایند یا برند فست فودهای زنجیره ای […]

03

راه اندازی فست فود گام به گام در راه اندازی فست فود گام به گام  و موفقیت در کار مستلزم انجام مراحل راه اندازی و رعایت کردن اصول و قوانین آن است. گام اول : آموزش اولیه »» اکثر رستوران ها و فست فود ها بدون در نظر گرفتن قوانین و اصول پایه راه اندازی […]

27

راه اندازی فست فود پاپریکا راه اندازی فست فود پاپریکا در شهر سربندر ( بندر امام خمینی )  بدینگونه بوده که بعد از مراجعه صاحبان ملک به شرکت IRANHFC و توسط متخصصین و مشاورین IRANHFC مورد بررسی قرار گرفته و بعد از بحث ها و هم اندیشی های  که با صاحبان این فست فود شده […]

21

تبلیغات در فست فود تبلیغات درفست فود تاثیر بسزایی در افزایش فروش و درآمد فست فود خواهد داشت. شما هم اگر فست فودی را به تازگی راه اندازی نموده اید و یا قصد دارید در این شغل سرمایه گذاری نمایید خواندن این مقاله به شما توصیه می شود. برای نوشتن متن تبلیغاتی موثر پیشنهاداتی وجود […]



هر محیطی که با غذا سروکار دارد یکسری موارد جهت بهداشت محیط آن باید رعایت شود که موارد زیر شامل آن می شود: ۱- کارکنان باید دارای کارت بهداشت با تاریخ مشخص باشند. ۲- کارت بهداشت باید در معرض دید قرار گیرد. ۳- کارکنان موظفند در کلاس های آموزشی که از سمت ادراه بهداشت گذاشته […]