مقالات آموزشی فست فود کافی شاپ و رستوران

03

راه اندازی فست فود گام به گام در راه اندازی فست فود گام به گام  و موفقیت در کار مستلزم انجام مراحل راه اندازی و رعایت کردن اصول و قوانین آن است. گام اول : آموزش اولیه »» اکثر رستوران ها و فست فود ها بدون در نظر گرفتن قوانین و اصول پایه راه اندازی […]

27

راه اندازی فست فود پاپریکا راه اندازی فست فود پاپریکا در شهر سربندر ( بندر امام خمینی )  بدینگونه بوده که بعد از مراجعه صاحبان ملک به شرکت IRANHFC و توسط متخصصین و مشاورین IRANHFC مورد بررسی قرار گرفته و بعد از بحث ها و هم اندیشی های  که با صاحبان این فست فود شده […]

21

تبلیغات در فست فود تبلیغات درفست فود تاثیر بسزایی در افزایش فروش و درآمد فست فود خواهد داشت. شما هم اگر فست فودی را به تازگی راه اندازی نموده اید و یا قصد دارید در این شغل سرمایه گذاری نمایید خواندن این مقاله به شما توصیه می شود. برای نوشتن متن تبلیغاتی موثر پیشنهاداتی وجود […]



هر محیطی که با غذا سروکار دارد یکسری موارد جهت بهداشت محیط آن باید رعایت شود که موارد زیر شامل آن می شود: ۱- کارکنان باید دارای کارت بهداشت با تاریخ مشخص باشند. ۲- کارت بهداشت باید در معرض دید قرار گیرد. ۳- کارکنان موظفند در کلاس های آموزشی که از سمت ادراه بهداشت گذاشته […]



امروزه به دلیل رقابتی شدن بازار کار و وجود فست فودهایی که با ارائه انواع و اقسام منوهای متنوع سعی بر جذب مخاطب خود دارند،صرف راه اندازی فست فود و ارائه محصولات با کیفیت دیگر کفایت نمی کند.عوامل متعددی وجود دارد تا مشتریان از بین تعداد زیادی از فست فودها،جذب فست فود شما شوند. یکی […]



در زمان راه اندازی آشپزخانه فست فود نکات زیادی وجود دارد که باید رعایت شوند.به دلیل رفت و آمد زیاد،کارایی و زیبایی محیط آشپزخانه ،چیدمان صنعتی آن بسیار مهم جلوه می کند.هیچ قاعده و قانون کلی برای چیدمان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به دلایل مختلف از قبیل متراژ آشپزخانه ،اندازه وسایل و نحوه چیدمان وجود […]

17

چگونه برند سازی کنیم؟   امروزه برای پایدار ماندن و یا توسعه کسب و کار به مدت طولانی در بازار کار با توجه به تعدد فست فود نیاز به فعالیتهای برند سازی حس می شود.  عوامل موفقیت در برند سازی آگاهی از برند: بدین معنی است که مشتریان برند را از طریق لوگو،نام،کاراکتر می شناسند،توسط […]



برند سازی راه اندازی فست فود با بهترین کیفیت به تنهایی کافی نمی باشد،داشتن یک نام تجاری معتبر در بازار ( برند سازی ) تبلیغات یک مزیت قدرتمند به شمار می آید.بسیاری از مشتریان به خاطر وفاداری به نام تجاری حاضر نیستند فقط به خاطر قیمت پائین محصول دیگر آن را خریداری کنند.یک نام تجاری […]

14

تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی   زمانیکه شما قصد راه اندازی فست فود و کافی شاپ را دارید یکی از مهمترین دغدغه هایی که با آن مواجه می شوید چگونگی تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی  با کیفیت است. تجهیزاتی که علاوه بر کیفیت بالا،دارای طراحی زیبایی هم باشند. اگر آشپزخانه ای که می خواهید از آن استفاده […]

12

طراحی آشپزخانه صنعتی اولین گام در ایجاد فضای صنعتی و بهداشتی ،طراحی تجهیزات و طراحی فضای مورد نیاز برای پخت است. زمانیکه طرحی را برای راه اندازی آشپزخانه فست فود و کافی شاپ خود در نظر میگیرید چند عامل کلیدی وجود دارد که باید آنها را جدی بگیرید که در این راستا گروه iranhfc با […]