مقالات آموزشی فست فود کافی شاپ و رستوران

20

گروه IRANHFC (گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ) با ارائه خدمات نوین به صورت جامع و کامل در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژه های موفق در سراسر کشور، با ارائه خدمات گسترده به صورتی که سرمایه گذاران و […]



با توجه به رقابتی شدن بازار غذا، نیاز به پشتوانه فنی اهمیت دو چندانی پیدا می کند. شاید بتوان این چنین بیان نمود که در بازار حرفه ای زمانی برای آزمون و خطا وجود ندارد، مشاوران حرفه ای راه رسیدن به هدف را برای شما کوتاه تر خواهند کرد. از عمده دلایل شکست حتی در […]



اگر قصد راه اندازی یک فست فود را دارید قطعا شما نیز به رویای زنجیره ای شدن می اندیشید. با توجه به ارزش افزوده ای  که برند ایجاد می کند، می تواند موضوع جذاب و جالبی برای سرمایه گذاران در این حوزه باشد. چه موضوعی از این جالب تر که شما دانشی را در فست […]



اگر بپذیریم درصد قابل توجهی از افراد پس از گذراندن دقدقه های روزانه خواهان محیط آرام بخش و فرح بخش برای خود و خانواده اشان می باشند، بی تردید باید نقش تاثیر گذار دکوراسیون را نیز بپذیریم. البته گواه این مهم موفقیت فست فود هایی است که از طراحی داخلی قوی تری نسبت به رقبا […]



یکی از خدمات منحصر به فرد گروه IRANHFC ارائه خدمات پشتیبانی در حوزه های زیر می باشد: پشتیبانی تجهیزات: این خدمات شامل گارانتی و وارانتی می باشد که توام با سرویس ویژه تجهیزات طبق چک لیست اعلامی خواهد بود. منابع انسانی: گروه IRANHFC با ارائه خدمات ویژه اقدام به تامین نیرو از جمله مدیر، سوپروایزر، […]



اصولا منو در فست فود نقش اطلاع رسانی را دارد این اطلاعات می تواند شامل: نام فست فود، مکان فست فود، نوع غذاها، قیمت غذاها و  شماره تماس و در سطح بالاتر فست فودهای حرفه ای اطلاعات بیشتری به مشتریان خود می دهند که شامل:  محتویات غذاها، عکس غذاها، جدول ارزش تغذیه ای غذاها و […]



گروه IRANHFC گروه تخصصی تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ با ارائه خدمات نوین به صورت جامع و کامل در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژه های موفق در سراسر کشور، با ارائه خدمات گسترده به صورتی که سرمایه گذاران و […]

07

یکی از سرمایه های نامشهود فست فود ها یا کافی شاپ ها حقوق معنوی ایجاد شده برای آنها می باشد که اصولا با نام تجاری یا برند در بازار شناخته می شود. اصولا برای ثبت برند به مدارک زیر نیاز می باشد: مدارک لازم جهت ثبت علامت تجاری (نام تجاری،برند) اشخاص حقیقی: ۱. کپی شناسنامه […]

03

راه اندازی فست فود گام به گام در راه اندازی فست فود گام به گام  و موفقیت در کار مستلزم انجام مراحل راه اندازی و رعایت کردن اصول و قوانین آن است. گام اول : آموزش اولیه »» اکثر رستوران ها و فست فود ها بدون در نظر گرفتن قوانین و اصول پایه راه اندازی […]

27

راه اندازی فست فود پاپریکا راه اندازی فست فود پاپریکا در شهر سربندر ( بندر امام خمینی )  بدینگونه بوده که بعد از مراجعه صاحبان ملک به شرکت IRANHFC و توسط متخصصین و مشاورین IRANHFC مورد بررسی قرار گرفته و بعد از بحث ها و هم اندیشی های  که با صاحبان این فست فود شده […]

21

تبلیغات در فست فود تبلیغات درفست فود تاثیر بسزایی در افزایش فروش و درآمد فست فود خواهد داشت. شما هم اگر فست فودی را به تازگی راه اندازی نموده اید و یا قصد دارید در این شغل سرمایه گذاری نمایید خواندن این مقاله به شما توصیه می شود. برای نوشتن متن تبلیغاتی موثر پیشنهاداتی وجود […]



هر محیطی که با غذا سروکار دارد یکسری موارد جهت بهداشت محیط آن باید رعایت شود که موارد زیر شامل آن می شود: ۱- کارکنان باید دارای کارت بهداشت با تاریخ مشخص باشند. ۲- کارت بهداشت باید در معرض دید قرار گیرد. ۳- کارکنان موظفند در کلاس های آموزشی که از سمت ادراه بهداشت گذاشته […]



امروزه به دلیل رقابتی شدن بازار کار و وجود فست فودهایی که با ارائه انواع و اقسام منوهای متنوع سعی بر جذب مخاطب خود دارند،صرف راه اندازی فست فود و ارائه محصولات با کیفیت دیگر کفایت نمی کند.عوامل متعددی وجود دارد تا مشتریان از بین تعداد زیادی از فست فودها،جذب فست فود شما شوند. یکی […]



در زمان راه اندازی آشپزخانه فست فود نکات زیادی وجود دارد که باید رعایت شوند.به دلیل رفت و آمد زیاد،کارایی و زیبایی محیط آشپزخانه ،چیدمان صنعتی آن بسیار مهم جلوه می کند.هیچ قاعده و قانون کلی برای چیدمان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به دلایل مختلف از قبیل متراژ آشپزخانه ،اندازه وسایل و نحوه چیدمان وجود […]