راه اندازی فست فود - دکوراسیون داخلی فست فود - نقش سرمایه

مکان مناسب برای فست فود

05/10/2016 0

راه اندازی  فست فود :

مکان :

برای احداث و راه اندازی یک فست فود و رستوران باید ترجیحا مکانی را انتخاب کنید که پر رفت و آمد باشد البته این را هم باید بگوییم که راحتی و شرایط محیطی آن را باید در نظر داشته باشیم.

برای انتخاب مکان احداث فست فود یا رستوران باید به این نکته هم توجه کرد که مکانی باید انتخاب گردد تا مشتریان برای آمدن به آنجا به مشکل و دردسر نیافتند و امنیت کاملی از هر جهت دارا باشد.

به یک نکته هم باید توجه کرد اگر شما قصد دارید رستوران یا فست فود خود را در جای احداث کنید که قبل از شما هم در آن مکان همچین کاری انجام می شده است باید ابتدا تحقیق کنید که اهالی و مردمان اطراف شما با چه دیدی به آن نگاه می کنند. اگر دیدشان مثبت نبوده است پس بهتر است به فکر احداث یک فست فود یا رستوران جدید باشید.

 

راه اندازی فست فود - مکان مناسب فست فود - تجهیزات فست فود - طراحی دکوراسیون

راه اندازی فست فودمکان مناسب برای فست فودتجهیزات فست فودطراحی دکوراسیون

 

تهیه یک مکان مناسب برای احداث فست فود کوچک :

در انتخاب حجم و اندازه و مکانی را که برای احداث و راه اندازی یک فست فود عوامل زیادی می توانند نقش داشته باشند. که می توان به بعضی از این موارد اشاره کرد :

 

میزان سرمایه گذاری در راه اندازی :

راه اندازی فست فود - مکان مناسب فست فود - میزان سرمایه اولیه - تناسب سرمایه با احداث فست فود

راه اندازی فست فودمکان مناسب برای فست فودمیزان سرمایه اولیهتناسب سرمایه با احداث فست فود

متناسب به میزان سرمایه گذاری که کرده ایم میتوانیم از خود انتظار داشته باشیم. مسلما با سرمایه گذاری اندک توانایی اجرای دکوراسیون محدودی را خواهیم داشت و یا شاید توانای آن را نداشته باشیم که تجهیزات مدرن تری را خریداری نماییم .

فضای مکان موجود :

راه اندازی فست فود - مکان مناسب فست فود - دکوراسیون داخلی فست فود - تناسب فضا داخلی با جذب مشتری

راه اندازی فست فودمکان مناسب برای فست فوددکوراسیون داخلی فست فود تناسب فضا داخلی با جذب مشتری

فضای کوچک نیز این شک و مشکل را برای ما به وجود می آورد که ایا می توانیم امکانات و تجهیزات کامل احداث فست فود را داشته باشیم یا نه.

کشش منطقه :

باتوجه به کشش منطقه مد نظر باید دید که آیا احداث فست فود در آن مکان مقرون به صرفه هست یا خیر اصلا ارزش سرمایه گذاری را دارد یا خیر بعد از تحقیقات درست و حامع می توان تفکرات خود را عملی کرد.

پیش بینی بازار :

باید همه چیز را پیش بینی کرد چون ممکن است در مواقعی آن چیزی که مد نظرمان هست پیش نیاید و فروشی چندانی نداشته باشید.

 

در ادامه باید بیان کنیم که آنچه بسیاراهمیت دارد سودآور بودن پروژه می باشد، حجم کسب و کار بعد از این موضوع قرار می گیرند.

هر کسب و کاری ویژگی های خود را دارد. در ابتدا باید حجم کاری و مشغله های خود را کم نمود و سپس اقداک به تهیه و راه اندازی یک فست فود یا رستوران نمود.

سعی شود که فست فودی که احداث می کنید ترجیحا یک منو یا رسپی داشته باشد چون به مرور زمان قابلیت ها و اهمیت خود را با توجه به افزایش حجم درآمد نشان خواهد داد.

 

محیط فست فود و رستوران :

راه اندازی فست فود - مکان مناسب فست فود - دکوراسیون داخلی فست فود - محیط مناسب - تناسب محیط با جذب مشتری

راه اندازی فست فودمکان مناسب فست فوددکوراسیون داخلی فست فود محیط مناسبتناسب محیط با جذب مشتری

باید اول تصمیم بگیریم که مشتریان هدف مان چه کسانی یا از چه قشری باشند. باید تفکر کنید که اگر می خواهید به خانواده ها خدمات رسانی کنید خود به خود محیط و دکوراسیون رستوران یا فست فود شما به مناسب آن تغییر خواهد کرد و یا اگر بیشتر جوانان مد نظرتان هستند متناسب با آن نیز دکوراسیون تغییر کرده و فضای آن رمانتیک تر یا شاد تر می شود.

 

جذب کارمند :

انتخاب یک کارمند مناسب برای فست فود و رستوران خود باید از همه جهت وی را مورد بررسی قرار دهید و مشاهده کنید که آیا مناسب کارتان هستند یا خیر .

اگر یک کارمند در ارائه خدمات به خوبی عمل نکند و دچار تخلفی گردد متقابلا مشتریان شما روز به روز کم تر خواهد شد و برای صرف غذا به یک فست فود یا رستوران دیگر خواهد رفت.

بهتر است که هزینه بیشتری بپردازید و کارمندان بهتر و مناسب تری برای فست فود و رستوران خود جذب نمایید. کسانی را انتخاب کنید که روی خوش دارند و طریقه مشتری مداری و احترام به مشتری را تا حدودی بلد می باشند و در ادامه با آموزش دادن به آن ها طریقه برخورد با مشتری را آموزش دهید.