طراحی منو غذای فست فود – برندهای فست فود

طراحی منوی غذای فست فود، کافی شاپ و رستوران

طراحی منو غذای فست فود – برندهای فست فود

Categories: منو غذای فست فود

یکی از مهمترین مواردی که در راه اندازی فست فود ها باید مورد توجه قرار گیرد نوشتن منو آنها می باشد. طراحی منوی فست فود یک تیغه دو لبه می باشد که هم می تواند باعث موفقیت شما و هم می تواند باعث شکست مجموعه شما گردد. گاها برخی از افراد تصور می کنند که داشتن غذای با کیفیت تضمین کننده موفقیت آنهاست، در حالی که هیچ تعریفی برای کیفیت ایده آل ندارند. اصولا در تعریف کیفیت می توان گفت که کیفیت برآورده کردن نیاز مشتریان به نحو احسنت می باشد. لذا در طراحی منو برای برندهای فست فود نیز این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

طراحی منوی غذای فست فود، کافی شاپ و رستوران

اصولا منو در فست فود نقش اطلاع رسانی را دارد که این اطلاعات می تواند  شامل موارد زیر باشد:

  • اطلاعات مربوط به تماس فست فود: دادن اطلاعات صحیح از شماره تماس ها بسیار مهم است. گاها برخی از فست فود ها در هنگام تاپیپ منو شماره تماس ها را اشتباه تایپ می نمایند.
  • اطلاعات مربوط به آدرس فست فود: اگر مجموعه شما در مکان های پیچیده ای از لحاظ آدرس است بهتر است که نقشه آن را بر روی منوی خود چاپ نمایید.
  • اطلاعات مربوط به قیمت غذاها: بهتر است که قیمت غذاها در منو آورده شود تا مشتریان بتوانند آزادانه انتخاب نمایند. گاها برخی از فست فود ها از آوردن قیمت ها پرهیز می نمایند که مشتریان را با معذوریت روبرو می نمایند.
  • نام غذاها: گاها مشاهده می شود برخی از رستوران ها یا فست فودهایی که قصد دارند خود را لاکچری معرفی نمایند از اسامی نا آشنا استفاده می نمایند که این مطلب اغلب خوشایند مشتریان نمی باشد.
  • ترکیب غذاها: مهمترین آیتم در انتخاب غذاها توسط مشتریان ترکیبات موجود در آنها می باشد. بهتر است ترکیبات با نام های عامیانه در منو آورده شود.
  • جدول ارزش تغذیه ای: جداول ارزش تغذیه ای ازجمله چربی، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر و کالری می تواند به مشتریانی که دانش تغذیه دارند کمک زیادی بنماید.
  • اطلاعات در مورد حجم غذاها: غالبا در کشورهای خارجی نمونه ای از هر غذا و یا غذاهایی که بیشتر مصرف می شوند جلوی درب رستوران قرار دارد که عملکرد دوگانه دارد، یکی برای تبلیغ و جذب مشتری و دیگری برای اطلاع رسانی در مورد غذا. گاها مشاهده می گردد مشتریان در منو یک غذای خوش ظاهر را انتخاب می نمایند ولی وقتی که سفارش آنها آماده می شود با یک ساندویچ کوچک روبرو می گردند که خیلی خوشایند برخی از سلیقه ها نیست.

البته ارائه خدمات جداول ارزش تغذیه ای محدود به مجموعه های حرفه ای چون IRANHFC می باشد، که از متخصصان خبره صنایع غذایی و تغذیه بهره می برد. معمولا فست فود های که توان مالی بالاتری دارند توانای بیشتری برای ارائه اطلاعات  دارند،جذابیت اطلاعات  باعث تفکیک منو شما  با سایرین خواهد گشت. با توجه به رقابتی شدن بازار، آیتم های گرافیک و اطلاعات می تواند در این مهم به شما کمک کند. به طور کلی در طراحی منو فست فود مخصوصا برندهای فست فود تنها طعم و مزه دخیل نیست. خیلی از نکات ریز می تواند به کمک شما بیاید و شما را به اهدافتان نزدیکتر نماید.