IRANHFCتجهیزات آشپزخانه فرهای مرکب پخت ایتالیایی در رستوران های ایتالیایی بسیار پر کاربد می باشند. البته در کشور عزیز ما ایران کمتر از فرهای مرکب پخت استفاده می شود. گروه iranhfc وارد کننده انواع تجهیزات آشپزخانه می باشد. از ویژگی های این تجهیزات سهولت در کار و همچنین دیده شدن تمامی نیازها در رستوران ایتالیایی می باشد.iranhfc

اصول خرید تجهیزات فست فود

07/10/2016 0

 تجهیزات :

نکات و اصول خرید تجهیزات :

در زمان خرید تجهیزات فست فود نکاتی را باید در نظر بگیریم این نکات مانند :

باید این را بدانیم که لوازم مورد استفاده در فست فود ، رستوران و آشپزخانه صنعتی معمولا از نظر قیمت با مشابه خانگی خود گران تر میباشند و کارایی بیشتری دارند.

دلیل بالا بودن قیمت لوازم این است که از دستگاه های  مدرن تر و پیچیده تری در آن ها استفاده شده و هم می خواهیم میزان بالا غذا تولید کنیم و تقریبا دستگاه همیشه روشن بوده و در حال کار می باشد.

کسانی که اینگونه لورازم تجاری را خریداری می کنند باید از همه جنبه های مختلف اینگونه تجهیزات باخبر بوده و دستگاه مورد نیاز و متناسب با کارشان را انتخاب کنند.

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | طراحی دکوراسیون | IRANHFC

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | طراحی دکوراسیون | IRANHFC

 

کیفیت تجهیزات فست فود | کیفیت تجهیزات رستوران | کیفیت تجهیزات کافی شاپ | کیفیت و راه اندازی فست فود

تجهیزات مورد استفاده در فست فود باید ز یک سری دستورالعمل های و عملکردهای مشخصی پیروی کنند. که اینگونه دستورالعمل ها برای افزایش راندمان و ایمنی در رستوران ، فست فود ضروری هستند.

ما به شما خریداران پیشنهاد میکنیم که لوازم از نوع استیل استفاده کنید زیرا هم خیالتان از نوع ورق های مورد استفاده بر روی دستگاه ها مطمئن می گردد و هم بعلت استفاده مکرر و دائمی دستگاه توانایی تحمل فشار و کار برای سالیان زیاد را داشته باشد.

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | کیفیت تجهیزات |طراحی دکوراسیون | IRANHFC

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | کیفیت |طراحی دکوراسیون | IRANHFC

 

حجم بیشتر | اشغال فضای کمتر تجهیزات فست فود | استفاده از فضای مناسب رستوران 

یکی از قابل مشاهده ترین تفاوت بین وسایل خانگی با تجاری این است که تجهیزات فست فود بزرگتر هستند. آماده کردن سفارشات صدها مشتری خیلی با آماده کردن غذای چند نفر از اعضای خانواده متفاوت است در این صورت حجم زیاد این دستگاه به ما کمک می کند تا در زمان کوتاه تری غذاهای بیشتری را تهیه کنیم.

فست فودها ، کافی شاپ ها و رستوران ها همزمان سفارشات متعددی را تهیه می نمایند. در اینصورت انتخاب تجهیزاتی که با فضای داخلی مغازه ی شما همخوانی داشته باشد بسیار اهمیت درد.

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | میزان حجم دستگاه ها |طراحی دکوراسیون | IRANHFC

راه اندازی فست فود | لوازم  فست فود | میزان حجم دستگاه ها |طراحی دکوراسیون | IRANHFC

 

راندمان کاری دستگاهای فست فود

اشپزخانه های تجاری مانند ( فست فود ، کافی شاپ و …. ) مصرف بزق بالایی دارند . این مصرف برای انجام کارهای سنگینی است که دستگاه های فست فود مجبورند انجام دهند. اکثر تجهیزات به کا رفته در یک فست فود باید تا آنجایی که امکان دارد از راندمان بالایی برخوردار باشند . اگر غیر این باشد هزینه تولیدات فست فود بالا رفته و باعث مشکلات متعددی می گردد.

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | راندمان بالا دستگاه ها |طراحی دکوراسیون | IRANHFC

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | راندمان بالا دستگاه ها |طراحی دکوراسیون | IRANHFC

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات فست فود,راه اندازی فست فود,تجهیزات فست فود, تجهیزات رستوران

برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,