راه اندازی فست فود و رستوران | تجهیزات فست فود و رستوران | دکوراسیون داخلی فست فود و رستوران

راه اندازی فست فود کوچک

16/10/2016 0

راه اندازی فست فود کوچک

راه اندازی فست فود کوچک | دکوراسون فست فود | تجهیزات فست فود | IRANHFC

راه اندازی فست فود کوچک | دکوراسون فست فود | تجهیزات فست فود | IRANHFC

 

در راه اندازی فست فود کوچک عوامل گوناگون و مختلفی نقش دارند. بطور مثال برای انتخاب حجم و اندازه فست فود باید به عومل مختلفی اندیشید و برآورد  کلی در مورد انجام راه اندازی یک فست در مکان ومنطقه داشت.

در راه اندازی فست فود کوچک عوامل مختلف و گوناگونی نقش دارند که می توان به چند نمونه از آن اشاره کرد :

 

میزان حجم سرمایه گذاری | تناسل حجم سرمایه با اندازه فست فود | سرمایه کافی

میزان حجم سرمایه شما برای راه اندازی فست فود کوچک رابطه مستقیم و مناسبی با نوع و طرح دکوراسیون ، حجم و فضای فست انتخابی ، تجهیزات مورد استفاده در فست فود و … دارد.

باید بگوییم هرچه میزان سرمایه شما برای راه اندازی فست فود کوچک بیشتر باشد به نسبت آن میزان سرمایه تعلق گرفته به طراحی داخلی و خارجی فست فود و میزان سرمایه اختصاص داده به خرید تجهیزات آشپزخانه مدرن تر و کارآمد تر برای شما بیشتر می گردد.

سرمایه اولیه برای راه اندازی فست فود | تناسب سرمایه با دکور بهتر | سرمایه خرید تجهیزات مدرن تر

سرمایه اولیه برای راه اندازی فست فود | تناسب سرمایه با دکور بهتر | سرمایه خرید تجهیزات مدرن تر

فضای مغازه  | میزان فضای مختص آشپزخانه فست فود | فضای مناسب برای تجهیزات فست فود

برای داشتن تمام خطوط در راه اندازی فست فود کوچک نیاز به فضای مناسب در آشپزخانه فست فود هستید.

بطوریکه اگر بخواهیم تمام خط تولیدات درون یک فست را داشته باشید مانند: پیتزا، سوخاری ، ساندویچ و… نیاز به یک حجم فضای مناسب این کار در آشپزخانه فست فود خود هستید.

هرچه فضای آشپزخانه فست فود شما بزرگتر باشد به نسبت آن تجهیزات فست فود بیشتری را می تواند در خود جای دهد و شما نیز می توانید خط تولید گوناگونی در فست فود خود داشته باشید.

در آخر به این نتیجه دست می یابیم که میزان حجم فضای آشپزخانه فست فود با میزان خط تولید گوناگون در یک فست فود رابطه مستقیم و تنگاتنگی دارد.

 

فضای داخلی مناسب فست فود | فضای بیشتر تجهیزات بیشتر | فضای مناسب برای آشپزخانه

فضای داخلی مناسب فست فود | فضای بیشتر تجهیزات بیشتر | فضای مناسب برای آشپزخانه

کشش منطقه برای راه اندازی فست فود | نسبت کشش منطقه با حجم مشتری | رابطه ی میزان مشتری با سود بیشتر

در ابتدا قبل از راه اندازی فست فود باید در مورد آن منطقه ای که می خواهیم فست فود خود را در آنجا راه اندازی نماییم بررسی ها و تحقیق های فراوانی انجام دهیم.

باید ببینیم طرز برخورد اهالی که در آنجا زندگی می کنند و افرادی که از آن منطقه گذر می گنند با چه دیدی به فست فود نگاه می کنند.

به طور دقیق تر اگر بخواهیم برایتان بازگو کنیم و موشکافانه تر بخواهیم برایتان صحبت کنبم باید این را بگوییم که میزان کشش منطقه ، چگونگی دید اهالی و افرادی که از آن منطقه گذر می کنند ، میزان حجم مشتری  مراجعه کننده و در آخر میزان درآمد و سود حاصله از فروش یک نسبت مستقیمی با هم دارند که به هیچ وجه نمی توان منکر این قضیه شد.

طرز نگاه افراد به فست فود | مشتری بیشتر سود بیشتر | جذب مشتری بیشتر | کشش منطقه برای راه اندازی فست فود

طرز نگاه افراد به فست فود | مشتری بیشتر سود بیشتر | جذب مشتری بیشتر | کشش منطقه برای راه اندازی فست فود

استراتژی در فست فود | پیش بینی بازار | توان اجرای در فست فود

بعضی از اشخاص فست فود را به عنوان یک شغل دوم راه اندازی می کنند که این خود باعث کاهش نظارت و در امتداد آن کاهش بهره وری و سود از قبل تعیین شده برای آن می شود.

باید بگوییم کسانی که قصد راه اندازی فست فود کوچک و … را دارند باید دورنما و پیش بینی های برای این کسب و کار انجام دهند.

اولویت اول و مهمتر در این شغل  درآمد و سود بیشتر از این شغل است. و میزان حجم کسب و کار در اولیت های بعدی ما قرار میگیرد.

این را باید بگوییم که شاید یک کسب و کار با وسعت بالا ایجاد گردد اما هیچگونه برنامه ریزی و پیش بینی و استراتژی در آن صورت نگیرد و به شکست دچار گردد ولی خلاف آن یک کست و کار کوچک با برنامه ریزی دقیق و پیش بینی همه عوامل و یک استراتژی درست و دقیق می تواند موفق باشد.

پس میزان حجم کسب و کار آنچنان اهمیتی ندارد بلکه برنامه ریزی و پیشبینی و داشتن استراتژی مناسب اهمیت بیشتری دارد به خصوص در شغلی مقل فست فود.

نقش استراتژی در فست فود | پیش بینی عوامل گوناگون در فست فود | برنامه ریزی دقیق برای راه اندازی فست فود | استراتژی بهتر سود بیشتر

استراتژی در فست فود | پیش بینی عوامل گوناگون در فست فود | برنامه ریزی  برای  راه اندازی  فست فود | استراتژی بهتر سود بیشتر

 

پیوستگی در راه اندازی فست فود | تناسب پیوستگی با موفقیت | مشاوره در راه اندازی فست فود

پیوستگی در راه اندازی فست فود کوچک از اهمیت بالای برخوردار است به طوریکه باعث پیشرفت در آن این صنعت نیز خواهد شد.

پیوستگی بدین منظور است که تمام فرآیند راه اندازی یک فست فود کوچک اعم از راه اندازی ( احداث ) ، دکوراسیون فست فود ، تجهیزات مورد استفاده در آشپزخانه فست فود ، منو ( رسپی ) ، آموزش و مشاوره و … همه و همه اینها بصورت پشت سر هم و متداول  صورت گیرد که همراه با داشتن یک برنامه ریزی دقیق و یک استراتژی مناسب باعث پیشرفت در آن کسب و کار هم نیز می گردد.

 

در آخر باید بگوییم که گروه فوق تخصصی راه اندازی فست فود ، کافی شاپ و رستوران  IRANHFC  با اجرای صفر تا صد تمام پروژه شما برای راه اندازی فست فود برای موفقیت شما در این کسب و کار تلاش فراوان خواهد کرد و با داشتن مشاورین و مدیران مجرب و کارآمد در تمام ضمینه ها ( اجراییدکوراسیونتجهیزات و …) به شما کمک خواهد کرد که یک کسب و کار موفق و پر درآمدی را برای خود راه اندازی نمایید.

راه اندازی فست فود کافی شاپ و رستوران | دکوراسیون فست فود کافی شاپ و رستوران | تجهیزات فست فود کافی شاپ و رستوران | طراحی منو | مشاوره | آموزش

راه اندازی فست فود کافی شاپ و رستوران | دکوراسیون فست فود   | تجهیزات فست فود و رستوران | طراحی منو | مشاوره | آموزش

برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,