تاپینگ | راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | معیار انتخاب تجهیزات فست فود

معیار انتخاب تجهیزات | فست فود | IRANHFC

05/10/2016 0

 تجهیزات :

معیار های مناسب جهت انتخاب تجهیزات آشپزخانه :

وقتی می خواهیم یک فست فود یا رستوران را تاسیس کنیم و وارد حوزه خدمات غذایی شویم ایده های مختلفی برای احداث و چگونگی راه اندازی آن فست فود خوایم داشت. ولی باید این را بدانیم که اصلی ترین و مهم ترین پیش نیاز راه اندازی یک فست فود تجهیزات فست فود است . که باید مناسب و از همه لحاظ عالی باشند.

در بازار کشورمان انواع مختلفی از این نوع تجهیزات توسط شرکت های مختلف راه اندازی در دسترس می باشد ولی باید بدانیم کدام دستگاه ها بهتر و مناسب تر است . شرکت IRANHFC   با ارائه مشاوره در مورد نوع انتخاب تجهیزات و تجهیزات مناسب برای شما ، کار را برای مشتریان و علاقه مندان به این حرفه آسان کرده است .

باید متذکر شوم که  شرکت  IRANHFC  خود به عنوان یکی از معتبرترین شرکت های وارد کننده دستگاه های معتبر از شرکت های خارجی و تولید کننده اینگونه تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد.  بطوریکه در حال رقابت با شرکت ها داخلی و خارجی می باشد. و اساس کار، اصول و اساس این شرکت بر پایه کیفیت و رضایت مشتری از هر نظر می باشد.

اساس اصلی در انتخاب و تهیه تجهیزات فست فود که در همه فست فودها مشترک است و باید آن را در انتخاب دستگاه ها در نظر داشت میزان تولید و همچنین مشتریان شما می باشد.

اینگونه دستگاه ها باید بهترین و مناسب ترین عملکرد را برای شما داشته باشند که حتما باید در هنگام خرید به این نکات توجه فراوانی داشته باشید.

حتما در خرید تجهیزات به راندمان و ماندگاری دستگاه توجه کنید زیرا راندمان بالا باعث کاهش قابل توجه مصرف انرژی و در امتداد آن افزایش سود شما را در بر دارد.

قبل از خرید تجهیزات برای یک فست فود و رستوران ، لازم است که اهداف کار خود را در مورد غذاهای که در فست فود می خواهید سرو شود، تعیین کنید.‌ ابتدا باید در مورد منوی یا رسپی فست فود  و حجم خروجی غذا تصمیم بگیرید و بعد از آن در مورد تجهیزات مورد نیاز تهیه این منو، به نتیجه برسید.

خصوصیات تجهیزات آشپزخانه :

۱- اول ایمنی :

همیشه باید به این نکته یعنی ایمنی در محیط آشپزخانه توجه فراوانی داشت. بنابراین برای  دستگاه های که احتمال خطر پیش بینی می کنید راه حل های را باید در نظر بگیرید.

مثلا استفاده از موادی مانند سیلیکون که باعث جلوگیری از لغزش می گردد و باعث می گردد آن دسته از وسایل مثل چاقو و .. را با دست مرطوب راحتتر گرفت. برای جلوگیری از سوختگی مقابل روغن در حال تف هم می توان از انبرک های به یول ۱۲ اینچ استفاده نمود.

۲- کیفیت :

این قسمت مربوط میشود به میزان سرمایه و بودجه ای که برای لوازم و دستگاه ها کنار گذاشته اید و حاضر به صرف هزینه برای خریداری آن ها هستید می باشد. برای خرید دستگاه ها باید به این نکته توجه کرد که کیفیت دستگاه در چه حدی می باشد. آیا راندمان کاری و مقامت آن ها بالا هست یا نه.

 

جند نکته و قانون قبل از احداث فست فود وجود دارد که بهتر است بدانید :

۱- خرید تجهیزات فست فود از یک برند :

در بعضی مواقع  بهتر است به کیفیت  لوازم بیشتر از هزینه توجه شود. هیچ کس هنگام خرید، هزینه تعمیر و نگهداری را حساب نمی‌کند و به آن نمی اندیشد. در صورتی که خدمات پس از فروش، گارانتی و کیفیت تجهیزات آشپزخانه، تاثیر زیادی در فعالیت بلند مدت آن دارد.

۲- تجهیزات مکانیزه

تجهیزات مدرنی که کار کردن با آنها ساده بوده ، زمان زیادی را در کار برای شما صرفه جوی می کند. همچنین باعث خواهد شد که با تلاش کمتر، بازدهی و خروجی ( راندمان )بالاتری داشته باشید.

۳- تولیدکننده مطمئن

خریدهای خود را از یک تولیدکننده مشخص ، مطمئن و معتبر در بازار  انجام دهید. با این کار، می‌توانید در طولانی مدت، از تخفیف‌ها و شرایط پرداخت بهتر و گوناگونی استفاده نمایید. تولید کننده‌ها از مشتریان خود، حمایت‌های ویژه ای می‌کنند و حتی ممکن است بعد از مدتی، شرایط ارسال را نیز برای شما ساده‌تر کنند.

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود | معیار انتخاب تجهیزات فست فود

۲۰۱۳۰۷۰۱۰۳۰۶۴۳ ascobloc_einbaugeraete_a7001-700x227 henny-penny-pressure-fryers majlesi1 restaurant-equipments three-deck-oven vf-cd-1001-image-1

برچسب‌ها, , , , , , , , ,