تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، تجهیزات رستوران ، تجهیزات فست فود ، تجهیزات کافی شاپ

طراحی آشپزخانه صنعتی

12/11/2016 0

طراحی آشپزخانه صنعتی

اولین گام در ایجاد فضای صنعتی و بهداشتی ،طراحی تجهیزات و طراحی فضای مورد نیاز برای پخت است.

زمانیکه طرحی را برای راه اندازی آشپزخانه فست فود و کافی شاپ خود در نظر میگیرید چند عامل کلیدی وجود دارد که باید آنها را جدی بگیرید که در این راستا گروه iranhfc با تجربه های متعدد در راه اندازی فست فود و کافی شاپ آماده ارائه بهترین راه حل ها می باشد. به شما پیشنهاد میشود برای بهبود عملکرد مجموعه خود تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

تهیه فهرست

یک منوی دقیق ازتمام تجهیزات به همراه اندازه دقیق هر دستگاه و همچنین تعداد افرادی که قرار است در محیط آشپزخانه مشغول به کار شوند را تهیه کنید.

تردد راحت افراد در محیط آشپزخانه

به دلیل رفت و آمد زیاد افراد در قسمت آشپزخانه ضرورت ایجاد فضای رفت و آمد بدون برخورد حس می شود.

فضای کافی سالن پذیرایی

طبیعتا اگر بهترین کیفیت را در طبخ غذا داشته باشید اما فضای کافی جهت نشستن مشتریان مهیا نباشد این امر سبب دلخوری مشتریان و باعث تردید مشتریان برای برگشت مجدد به فست فود شما خواهد شد.

ارگونومی

هدف اصلی ارگونومی طراحی با استفاده از قانون و قاعده طبیعی است ،اینکه چگونه می خواهید از فضای آشپزخانه استفاده کنید به طور واضح تر اینکه فضای کافی جهت جابه جایی ظروف داغ و مواد اولیه وجود داشته باشد تا کارکنان حین انجام کار مجبور به حرکتهای اضافی نشوند و بهره وری کاری بالای داشته باشند.همچنین مطمئن شوید که تجهیزات زمان شستشو می توانند به راحتی جابه جا شوند.

اجرای قوانین ادره بهداشت

آشپزخانه های صنعتی ملزم به رعایت قوانین خاص جهت طراحی فضای آشپزخانه می باشند. به عنوان مثال فاصله دستگاه یخ ساز تا فاضلاب کف آشپزخانه باید حدود ۱۸۲ سانتیمتر باشد.

گروه iranhfc  متخصص در راه اندازی فست فود و کافی شاپ به صورت کاملا حرفه ای سعی دارد با در اختیار گذشتن تجربه های کاری مفید خود شما را برای تبدیل شدن به یکی از فست فودهای برتر یاری نماید.شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت www.iranhfc.org از تجربیات ارزشمند این مجموعه استفاده نمایید.

برچسب‌ها, , , , , , , , , , ,