گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ IRANHFC

چیدمان آشپزخانه صنعتی

21/11/2016 0

در زمان راه اندازی آشپزخانه فست فود نکات زیادی وجود دارد که باید رعایت شوند.به دلیل رفت و آمد زیاد،کارایی و زیبایی محیط آشپزخانه ،چیدمان صنعتی آن بسیار مهم جلوه می کند.هیچ قاعده و قانون کلی برای چیدمان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به دلایل مختلف از قبیل متراژ آشپزخانه ،اندازه وسایل و نحوه چیدمان وجود ندارد.

در این مقاله سعی شده به چند مدل استاندارد و پرکاربرد از چیدمان آشپزخانه صنعتی اشاره مختصری شود.

چیدمان طبیعی

ساده ترین و در عین حال کارآمدترین مدل می باشد که بسیاری از سرآشپزان رابر آن داشته که اولین انتخاب خود را از این مدل قرار دهند.این مدل چیدمان به دلیل ساده بودن و در دسترس بودن تجهیزات انتخاب بسیاری از افراد است اما مشکلی که در این طرح وجود دارد افزایش مصرف انرژی این مدل است به طور مثال قرار گرفتن دستگاه پخت و پز در کنار دستگاه یخساز شاید در نگاه اول دسترسی راحتی را داشته باشد اما به شدت باعث مصرف انرژی و ضربه زدن به دستگاه می شود.

طراحی بلوک در آشپزخانه

این مدل بهترین گزینه برای چیدمان تجهیزات آشپزخانه است.می توان آشپزخانه را به بلوک های مختلف از قبیل بلوک شست و شوی ظروف،بلوک مجزای پخت و پز،بلوک نگهداری مواد مصرفی تقسیم کرد تا از قرار گرفتن تجهیزات پخت و پز در مجاورت یخساز جلوگیری به عمل آید در نتیجه بازده مصرفی خوبی خواهیم داشت.ضمناَ آشپزخانه باید دارای یک ورودی و یک خروجی مشخص باشد تا شاهد برخورد حداقلی باشیم.

چیدمان آشپزخانه جزیره ای

در این مدل بلوک تجهیزات پخت و پز در مرکز قرار می گیرد و در کناره ها بلوک نگهدارنده مواد غذایی و ورود و خروج آشپزخانه قرار دارد.این مدل مناسب برای کافی شاپ با سفارش بالا است.

چیدمان خط تولید

این مدل مناسب فست فودها که مخلفات زیادی را برای پخت یک پیتزا یا آماده سازی ساندویچ به کار می برند است.به این صورت که بلوک مواد اولیه جهت پیتزا یا ساندویچ در کنار بلوک پخت و پز قرار می گیرد.

گروه iranhfc متخصص در راه اندازی فست و کافی شاپ آمادگی خود را در جهت طراحی چیدمان آشپزخانه مناسب کارتان اعلام می دارد.

برچسب‌ها,