برنامه ریزی برای راه اندازی فست فود

برنامه ریزی برای راه اندازی فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

انجام هر کار بزرگی نیاز به برنامه ریزی جامع و کامل دارد. در بازار رقابتی فست فود اگر برنامه ریزی دقیقی نداشته باشیم به احتمال فراوان با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم گشت.

برنامه ریزی برای راه اندازی فست فود

پیشنهاد ما برای برنامه ریزی در راه اندازی فست فود استفاده از چارچوب کاری برنامه ریزی SOSTAC  می باشد.که مخفف:

Situation Analysis

تحلیل موقعیت: موقعیت فعلی ما کجاست ؟

Objectives

اهداف: به کجا می خواهیم برسیم؟

Strategy

استراتژی: چگونه به آنجا برسیم؟

Tactics

تاکتیک: ازکدام ابزار تاکتیکی برای پیاده سازی استراتژی استفاده می کنیم؟

Actions

اقدامات: کدام برنامه عملکردی برای پیاده سازی استراتژی مورد نیاز است؟

control

کنترل: چگونه فرایند استراتژی را مدیریت کنیم؟

همانطور که همیشه تاکید داشته ایم شروع یک کسب و کار موفق با استراتژی موفق آن آغاز می شود.

راه اندازی فست فود

در گروه IRANHFC (گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ )با حضور متخصصان حرفه ای ورود به بازار ،حضوری مطلوب را تجربه خواهید نمود.