بهداشت در فست فود

بهداشت در فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

بهداشت یکی از مهمترین مواردی است که در رستوران ها و فست فود هاباید مورد توجه قرار گیرد. البته امروزه با بالا رفتن توقعات مشتریان و آگاهی آنها و نظارت هر چه بیشتر اداره بهداشت توجه کافی به بهداشت در فست فود و رستوران بسیار مهم و حیاتی گشته است.

بهداشت در فست فود و رستوران را می تواند از ابعاد زیر بررسی نمود:

  • رعایت بهداشت قبل از راه اندازی فست فود یا رستوران:

شما باید قبل از راه اندازی فست فود یا رستوران اصول بهداشتی را در ساخت و ساز خود لحاظ نمایید. به طور مثال شما باید از سطوحی استفاده نمایید که قابلیت شستشو داشته باشند و با تکرار شستشو خراب نشوند. گاها مشاهده می شود در برخی از رستوران ها یا فست فودها بخشی از کانتر و آشپزخانه را چوب می کنند که در گذر زمان مشکلات زیادی را برای شما رقم خواهد زد. به طور مثال چوب موجب می گردد که در مجموعه شما سوسک افتاده و با مشکلات جدی روبرو خواهید شد.

بهداشت در فست فود

تصور کنید که اگر یکی از این سوسکها جلوی پای یکی از مشتریان خانم ظاهر شود. شما در این صورت باید منتظر عواقب بسیار بدی برای مجموعه خود باشید.

  • رعایت بهداشت روزانه قبل از شروع کار در فست فود و رستوران:

رستوران ها و فست فود ها بنا به ماهیت کاری خود که مواد غذایی می باشد بسیار مورد توجه حشرات و جانوران کوچک قرار می گیرند. اگر شما برنامه شستشو منظمی نداشته باشید قطعا با مشکل روبرو خواهید شد.

حتما آشپزخانه را بعد از اتمام هر شیفت به صورت کامل شستشو داده و مواد اولیه باقی مانده در یخچاله و فریزرها را مرتب نمایید. واز سیستم fifo  استفاده نمایید. اگر مواد باقی مانده در یخچالها را مرتب ننمایید خیلی زود آشپزخانه شما به محیطی غیر بهداشتی تبدیل می گردد. نظافت یخچالها بسیار باید مورد توجه قرار گیرد زیرا جلوی چشم پرسنل نیست.

البته بهتر است یخچالها را طبقه بندی نموده و برای آنها مسئول تعیین نمایید. از طرف دیگر سرویس بهداشتی نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. اگر شما دارای یک سالن بزرگ هستید بهتر است که یک فرد را برای سرویس بهداشتی در نظر بگیرید.

عباس حسینی

زیرا اکثر مشتریان از سرویس بهداشتی فست فود یا رستوران استفاده می نمایند و اگر بهداشت به صورت خوبی رعایت نشده باشد شما با مشکلات عدیده ای روبرو خواهید بود از جمله اعتراض مشتریان ، از جمله از دست دادن مشتریان پس بهتر است به نظافت متر به متر فست فود یا رستوران خود توجه لازم را نمایید. حتی شما مسئول محیط بیرونی فست فود یا رستوران خود نیز می باشید.

  • رعایت بهداشت پرسنلی:

همیشه از پرسنلی استفاده نمایید که برای بهداشت اهمیت قائل هستند، یا به تعبیری دیگر از پرسنل تمیز استفاده نمایید.

برخی از پرسنل به بهداشت اعتقاد ندارند، شما نمی توانید حتی با پوشاندن لباس های زیبا به آنها این مشکل را حل کنید. حتما از پرسنل تمیز و مرتب استفاده نمایید، که بسیار بهداشتی عمل کنند.

بهداشت یکی از اصول بسیار مهم در رستورانداری می باشد. توصیه ما این است که بهداشت را بسیار جدی بگیرید.

تهیه شده توسط گروه iranhfc