تعمیر و نگهداری تجهیزات در فست فود

تعمیر و نگهداری تجهیزات در فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

تعمیر و نگهداری تجهیزات در فست فود بخش مهمی از وظایف مدیریت می باشد.ابتدایی ترین راه برای نگهداری تجهیزات، نظافت آن در پریودهای زمانی درج شده در رویه های کاری می باشد.

با توجه به مطالعات  آماری گروه iranhfc باید ۲% از فروش به صورت ماهیانه صرف تعمیر ونگهداری تجهیزات گردد.بدیهی است تجهیزات حرفه ای همچون سرخ کن سوخاری و فر پیتزا در این میان به توجه بیشتری نیاز دارند.

تعمیر و نگهداری تجهیزات در فست فود

  • اما تعمیر و نگهداری تجهیزات فست فود باید توسط چه کسی انجام شود؟ 
  • آیا گارانتی برای تجهیزات فست فود لازم است؟

تعمیر و نگهداری تجهیزات فست فود در چندین سطح انجام می شود. سطح اول مربوط به کارکنان خود فست فود می باشد. این سطح بیشتر شامل نگهداری صحیح می باشد. نگهداری تجهیزات شامل روغن کاری کردن، آچارکشی و گاها تمیز کردن دستگاها می باشد.

در سطوح بالاتر که مربوط به خرابی دستگاه می باشد معمولا متخصصان این حوزه می توانند به شما کمک نمایند.پ

در مورد گارانتی تجهیزات فست فود باید این نکته را بیان کنیم که بسیار بسیار مهم می باشد. بی تردید در حال حاضر تنها گروهی که در صنف تجهیزات فست فود به ارائه خدمات گارانتی می پردازد، گروه صنعتی iranhfc  می باشد. که این ناشی از بلند نظری مدیریت ارشد گروه iranhfc  آقای مهندس حسینی می باشد.

تعمیر و نگهداری تجهیزات در فست فود

تعمیر و نگهداری تجهیزات در فست فود