تهیه ساتین پاریسی

تهیه ساتین پاریسی

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم:
خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر کاراملی:
شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر
آب سرد: ۳۰۰ میلی‌لیتر
شکر: ۲۵۰ گرم
اسانس کارامل: سه قطره
زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد
آردگندم: ۴ قاشق غذاخوری، معادل ۱۰۰ گرم
 
روش تهیه:
۱. ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم روی آن را با چنگال یا وسیله مخصوص مقدار زیادی حفره ایجاد کرده و داخل سینی فر قرار می‌دهیم.
۲. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و بیسکویت را می‌پزیم. بیسکویت آماده شده را دو ساعت در دمای محیط قرار می‌دهیم تا خنک شود سپس در ابعاد ۵ در۵ می‌بریم و کنار می‌گذاریم.
 
۳. برای تهیه کرم پاریسی کاراملی ابتدا شکر را داخل قابلمه‌ای مناسب برای تهیه کارامل ریخته و روی آن چند قاشق آب می‌پاشیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا جایی که شکر کاراملی شود. در این فاصله که کارامل ما آماده می‌شود شیر را روی حرارت جوش می‌آوریم، به کارامل اضافه می‌کنیم و آنقدر اجازه می‌دهیم بجوشد تا مواد یکدست شود سپس از صافی رد کرده و داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم.
۴. آب سرد را با آرد مخلوط و از صافی رد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با مفتول می‌زنیم تا یکدست شوند و داخل مواد می‌ریزیم. تمامی مایه آماده شده را روی حرارت می‌گذاریم و آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود. کرم غلیظ شده را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.
۵. از کرم داخل قیف ریخته روی هر بیسکویت مقداری کرم می‌گذاریم و هر ساتین پاریسی را به شکل سه طبقه مانند عکس آماده می‌کنیم. روی طبقه آخر را با میوه موردنظر یا حتی کرم یا ژله دلخواه تزئین می‌کنیم.