تهیه کباب بره فرانسوی

تهیه کباب بره فرانسوی

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم جهت (۶ ـ ۷ نفر):
شانه یا ران بره ای:
۱ کیلو
پیاز چهار قاچ:
۲ عدد
سیب زمینی:
۱ کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ:
۲ ـ ۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده:
۲ عدد
سبزی خشک مخلوط:
۱ قاشق غذاخوری
کره فرانسوی:
۴ ـ ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:
۳ ـ ۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن:
به میزان دلخواه
نمک، فلفل:
به میزان لازم
 
طرز تهیه
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.
سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).
این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.