تهیه کته تماته

تهیه کته تماته

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم:
گوجه فرنگی= ۵۰۰ گرم
پیاز داغ= ۱ قاشق غذاخوری
برنج =۳ پیمانه پلو پز
سبزی پاک کرده= ۵۰۰ گرم(شامل شوید ۳۰۰ گرم سیر تازه ۱۵۰ گرم ترخون ۵۰ گرم)
نمک و زرچوبه= به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست گوجه فرنگیها را گرفته رنده میکنیم سپس پوره گوجه فرنگی کمی زردچوبه و پیاز داغ را به همرا روغن درون قابلمه میریزیم تا به جوش اید برنج را اضافه میکنیم و اب برنج را اندازه میکنیم پس از جوش امدن سبزیهای خورد شده را افزوده برنج را دم میکنیم .