حداقل متراژ برای فست فود

حداقل متراژ برای فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

یکی از سوالات رایج در مورد راه اندازی فست فود، دانستن ابعاد مغازه مورد نیاز است. اگر شما با محدودیت سرمایه روبرو هستید یا قصد راه اندازی یک فست فود کوچک را دارید. بهتر است  حداقل ابعاد مورد نیاز برای راه اندازی فست فود را بدانید.
با توجه به اینکه برخی از فست فودها دارای سالن و برخی بیرون بر هستند و هدف ما اشاره به حداقل متراژ مورد نیاز برای راه اندازی فست فود است، از فست فودهایی که دارای سالن هستند فاکتور می گیریم و به فست فودهای بیرون بر می پردازیم.

اصولا فست فودها با سه بخش:

آماده سازی: که محل آماده کردن و شستشوی مواد اولیه برای استفاده در آشپزخانه پخت می باشد گفته می شود.
آشپزخانه اصلی: که در آن غذای اصلی آماده و تهیه می گردد که گاها به آن آشپزخانه تمیز می گویند و در فست فودها معمولا جلوی چشم مشتریان است که این موضوع در مورد آماده سازی برعکس می باشد.
کانتر: که محل گرفتن فیش و ارائه سرویس به مشتریان است. اگر شما اطلاعات کمی در مورد فست فودها دارید باید اشاره کنیم که کانتر جایی است که معمولا در آن خانم ها مشغول به کار هستند. یعنی وقتی وارد یک فست فود شدید به بخشی که در آن خانم ها قرار دارند کانتر گفته می شود.
حداقل متراژ برای فست فود

حداقل متراژ برای فست فود

حداقل متراژ فست فود به شدت تحت تاثیر عواملی همچون تعداد و نوع خط تولید می باشد. در حقیت منو تاثیر بسزایی در میزان متراژ برای فست فود دارد.
اصولا منوهای متنوع به فضای بیشتری نیاز دارند. یعنی اگر شما دارای فضای کوچکی هستید حتما تنوع محصولات خود را کاهش دهید.
آشپزخانه در سه خط:
برگر
سوخاری
پیتزا
 به فضایی در حدود بیست متر نیاز دارند.
مهندس عباس حسینی
خط تولید برگر و ساندویچ به دوازده متر فضا نیاز دارد ولی از آنجا که جواز برای بالاتر از ۱۷ متر صادر می گردد بهتر است شما حداقل یک مغازه ۱۷ متری کرایه کنید.
خط تولید مرغ سوخاری ، یعنی فست فودی که مرغ کنتاکی سرو می کند به ۲۲ متر فضا نیاز دارد. البته در این فضا مرغ کنتاکی با ساندویچ کنتاکی دیده شده است.
خط تولید پیتزا و ساندویچ و برگر تقریبا به فضایی حدود سی و پنج متر نیاز دارد.
خط تولید پیتزا، ساندویچ ، سوخاری به فضایی در حدود ۶۰ متر نیاز دارد.
فضا های گفته شده در بالا فقط برای آشپزخانه به همراه کانتر می باشد. در این فضا آماده سازی، آشپزخانه و کانتر دیده شده است.
یعنی شما می توانید در یک مغازه بیست متری اقدام به راه اندازی یک فست فود با یک تیپ محصول بنمایید.
برای اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷ تماس حاصل فرمایید.