حسابداری در فست فود

حسابداری در فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

حسابداری در فست فود

حسابداری در فست فود
یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت هر فست فودی رعایت اصول حسابداری می باشد. اصولا فست فود ها در محاسبه نقطه سربر سر و مستند سازی هزینه ها مشکل دارند.
اصولا مدیران و مالکان فست فودها عموما به افزایش فروش فکر می کنند و کمتر کسی هست که به مدیریت هزینه ها در این حوزه پرداخته باشد.
ما اعتقاد داریم که شما برای موفقیت در فست فودی که راه اندازی نموده اید ابتدا به ساکن باید جلوی هزینه های اضافی  را ببندید،  هر چند فروش و درآمد شما بالا باشد ولی اگر به مدیریت هزینه ها توجه نکرده باشید با مشکل روبرو خواهید.
در این مطلب قصد داریم که به چند مثال عینی در مورد فست فودهایی که به این مهم توجه ننموده بودند و مشکل داشتند اشاره کنیم:
فست فود شماره یک: این فست فود علارغم فروش بالا به دلایلی از جمله:

  • پرداخت حقوق بالاتر از عرف
  • داشتن پرسنل بیش از نیاز
  • ناخنک زدن پرسنل به مواد غذایی

با مشکل روبرو شد.
فست فود شماره دو: این فست فود با اینکه دارای مدیر پر سابقه ای بود ولی به خاطر مشکلات زیر هرگز نتوانست سود مناسبی را بدست بیاورد:

  • برداشتن پول توسط پرسنل از صندوق فروش
  • عدم پرداخت شفاف، مشخص نبود هر پرسنل در ماه چقدر مساعده می گیرد
  • برداشت های نامشخص مالک مجموعه از صندوق فروش

فست فود شماره سه: این فست فود به دلیل برداشت های بیش از حد، از صندوق معمولا پول خرید مواد اولیه را نیز نداشت و همچنین با مشکلات زیر روبرو بود:

  • تمامی پرداخت ها به طور مستقیم از صندوق صورت میگرفت
  • غذا بدون فیش به برخی از افراد تحویل داده می شد
  • دوستان صاحب مجموعه می توانستند بدون پرداخت پول از محصولات استفاده کنند

حسابداری در فست فودنمونه های بالا اشاره به فست فودهایی دارد که علارغم فروش خوب نمی توانستند به سود مناسبی برسند و بلاخره با ضرر بازار را ترک نمودند.

اصول کاری در فست فودها به این ترتیب است که شما مواد اولیه را خریداری می کنید و با انجام تغییرات لازم به فروش می رسانید و اختلاف رغم خرید و فروش شما درآمد ناخالص شما می باشد.
شما از درآمد ناخالص باید پاسخگوی خیلی از هزینه ها باشید، این هزینه ها در فست فودها معمولا شامل موارد زیر می باشد:
هزینه اجاره ( در صورتی که فست فود شما اجاره ای باشد)
حقوق منابع انسانی از جمله مدیر، پیتزا پز، ساندویچ زن، سوخاری زن، کانتر کار، صندوقدار، سالن کار و پیک موتوری
هزینه قبوض شامل آب ، برق، گاز، تلفن
هزینه های دولتی از جمله مالیات، عوارض و هزینه های تمدید مجوزها
هزینه تبلیغات که نقش مهمی در ارتقا فروش دارد
هزینه تعمیر و نگهداری فست فود از جمله دستگاهها، دکوراسیون، تاسیسات و غیره
و مهمترین هزینه که هزینه مواد اولیه می باشد.
هر چقدر هزینه های شما مدیریت شده تر باشد می توانید موفق تر باشید.
در اینجا به چندین پارامتر که توجه به آنها می تواند در موفقیت شما موثر باشد اشاره می کنیم:

IRANHFC

  • از صندوق فروش خود محافظت کنید
  • پرسنل بیش از حد استخدام نکنید
  • پرسنل با حقوق بسیار بالا استخدام نکنید
  • جلوی ناخنک زدن پرسنل خود را بگیرید
  • غذا بدون فیش از مغازه بیرون نرود
  • مواد اولیه را ارزان تهیه کنید
  • به قیمت و وزن مواد اولیه خریداری شده توجه کنید
  • ضایعات مواد اولیه را کاهش دهید
  • انرژی را بی دلیل هدر ندهید
  • مواد اولیه زیاد نخرید طوری که بخشی از آن فاسد شود
  • به کیفیت مواد اولیه خریداری شده توجه نمایید

گروه iranhfc  با آموزش های لازم شما را لحظه به لحظه به موفقیت نزدیک تر می نماید.