اصول خرید تجهیزات فست فود

اصول خرید تجهیزات فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

 تجهیزات :

نکات و اصول خرید تجهیزات :

در زمان خرید تجهیزات فست فود نکاتی را باید در نظر بگیریم این نکات مانند :
باید این را بدانیم که لوازم مورد استفاده در فست فود ، رستوران و آشپزخانه صنعتی معمولا از نظر قیمت با مشابه خانگی خود گران تر میباشند و کارایی بیشتری دارند.
دلیل بالا بودن قیمت لوازم این است که از دستگاه های  مدرن تر و پیچیده تری در آن ها استفاده شده و هم می خواهیم میزان بالا غذا تولید کنیم و تقریبا دستگاه همیشه روشن بوده و در حال کار می باشد.
کسانی که اینگونه لورازم تجاری را خریداری می کنند باید از همه جنبه های مختلف اینگونه تجهیزات باخبر بوده و دستگاه مورد نیاز و متناسب با کارشان را انتخاب کنند.

کیفیت تجهیزات فست فود | کیفیت تجهیزات رستوران | کیفیت تجهیزات کافی شاپ | کیفیت و راه اندازی فست فود

تجهیزات مورد استفاده در فست فود باید ز یک سری دستورالعمل های و عملکردهای مشخصی پیروی کنند. که اینگونه دستورالعمل ها برای افزایش راندمان و ایمنی در رستوران ، فست فود ضروری هستند.
ما به شما خریداران پیشنهاد میکنیم که لوازم از نوع استیل استفاده کنید زیرا هم خیالتان از نوع ورق های مورد استفاده بر روی دستگاه ها مطمئن می گردد و هم بعلت استفاده مکرر و دائمی دستگاه توانایی تحمل فشار و کار برای سالیان زیاد را داشته باشد.
اصول خرید تجهیزات فست فود

حجم بیشتر | اشغال فضای کمتر تجهیزات فست فود | استفاده از فضای مناسب رستوران 

یکی از قابل مشاهده ترین تفاوت بین وسایل خانگی با تجاری این است که تجهیزات فست فود بزرگتر هستند. آماده کردن سفارشات صدها مشتری خیلی با آماده کردن غذای چند نفر از اعضای خانواده متفاوت است در این صورت حجم زیاد این دستگاه به ما کمک می کند تا در زمان کوتاه تری غذاهای بیشتری را تهیه کنیم.
فست فودها ، کافی شاپ ها و رستوران ها همزمان سفارشات متعددی را تهیه می نمایند. در اینصورت انتخاب تجهیزاتی که با فضای داخلی مغازه ی شما همخوانی داشته باشد بسیار اهمیت درد.
مهندس عباس حسینی

راندمان کاری دستگاهای فست فود

اشپزخانه های تجاری مانند ( فست فود ، کافی شاپ و …. ) مصرف بزق بالایی دارند . این مصرف برای انجام کارهای سنگینی است که دستگاه های فست فود مجبورند انجام دهند. اکثر تجهیزات به کا رفته در یک فست فود باید تا آنجایی که امکان دارد از راندمان بالایی برخوردار باشند . اگر غیر این باشد هزینه تولیدات فست فود بالا رفته و باعث مشکلات متعددی می گردد.