دیس پلی مرغ سوخاری

دیس پلی مرغ سوخاری

Categories: راه اندازی فست فود

یکی دیگر از تجهیزات خط تولید مرغ کنتاکی در فست فود دیس پلی مرغ سوخاری می باشد. دیس پلی مرغ سوخاری وظیفه نگهداری مرغ کنتاکی را به عهده دارد.
این مطلب در ادامه مقالات سودمند و بسیار مفید همه چیز درباره راه اندازی فست فود نوشته شده است.
دیس پلی مرغ سوخاری یکی از چهار دستگاه اصلی خط کنتاکی یا همان مرغ سوخاری می باشد. خط تولید مرغ سوخاری شامل:

می باشد.

دیس پلی مرغ سوخاری

دیس پلی مرغ سوخاری


هر یک از تجهیزات فوق وظایف خاص خود را به عهده دارد. وظیفه دیس پلی مرغ سوخاری به شرح زیر می باشد:

  • گرم نگهداشتن مرغ سوخاری برای ساعت ها بعد از پخت
  • جلوگیری از نفوذ گرد و خاک و عوامل نا مطلوب بر روی مرغ سوخاری در زمان نگهداری
  • نمایش مرغ سوخاری به شکل ویژه که باعث بالا رفتن فروش می شود.
  • تسهیل کار پرسنل کانتر و آشپزخانه

در اینجا به تمامی نکاتی که در مورد دیس پلی مرغ سوخاری وجود دارد اشاره می کنیم:
توضیحات : این دستگاه برای به نمایش گذاشتن مرغ سوخاری و سایر مواد غذایی که نیاز به حفظ گرما دارند ساخته شده است. این دستگاه با استفاده از مواد عالی از جمله استیل ضد زنگ و درجه یک ساخته شده است. همچنین این دستگاه دارای زیبایی مطلوب بوده و طرز استفاده راحتی دارد.

 دیس پلی مرغ سوخاری

 
عملکرد دستگاه دیسپلی مرغ سوخاری:
دستگاه دیس پلی مرغ برای نگهداری موقت مرغ پخته شده ( سوخاری شده ) استفاده می گردد. این دستگاه دارای دو بخش خشک و مرطوب می باشد. که از بخش خشک برای نگهداری مرغ های خشک و کریسپی استفاده می شود و از بخش مرطوب برای نگهداری مرغ های نرم استفاده می شود.
 
بخش خشک »»
که طبقه فوقانی آن می باشد برای نگهداری مرغ ای پخته شده که باید به صورت خشک نمایش داده شوند استفاده می باشد. سیستم حرارتی این بخش توسط لامپ های فوقانی تهیه می شود. مرغ ها را بعد از اینکه از دستگاه سرخ کن مرغ خارج نمودید بر روی سبد های مشبک قرار دهید. روغن اضافی مرغ از روی صفحه مشبک به سینی منقل خواهد شد و باعث رعایت بهداشت و نظافت خواهد گردید.
مرطوب »»
این بخش  قسمت پایینی دستگاه می باشد که برای نمایش مرغ هایی است که به صورت نرم پخته شده اند ( مرغ های که با استفاده از فشار پخته شده و از درصد رطوبت بالایی برخوردار هستند). حرارت این بخش توسط لامپ های فوقانی و المنت های زیرین تامین می گردد. در حقیقت المنت های زیزین تانک آب را گرم نموده و بخار آب سبب گرم شدن مرغ می گردد.
طرز استفاده :
مرغ ها پس از اینکه از دستگاه سرخ کن خارج شدند در صورت پخت پولکی در طبقه بالا و در صورتیکه به صو.رت معمولی پخت شده اند در قسمت پایین قرار می گیرند.
راه اندازی فست فود
روشن کردن:
برای روشن کردن طبقه فوقانی کلید را در حالت on   قرار داده و درجه دلخواه خود را روی دستگاه تنظیم میکنیم. وقتی دستگاه روشن می شود لامپ ها روشن می گردند.
برای روشن کردن طبقه پایین دو کلید وجود دارد که کلید بالایی برای روشن کردن لامپ های فوقانی میباشد و زمانی  که در حالت   on  قرار داشته باشد دستگاه روشن می گرددو شما میتوانید درجه حرارت را با درجه کناری تنظیم نمایید.
برای اینکه بخواهید مخزن آب را در حالت گرم قرار دهید ابتدا باید کلید پایینی را در حالت  on  قرار داده و سپس درجه مورد نظر را تنظیم نمایید.
نکته»» برای استفاده از حالت گرمای مرطوب حتما در کف و زیر سینی هی طبقه پایینی به ارتفاع  ۲ سانتی متر آب بریزید.
نکات نگهداری»»
همیشه دستگاه را پس از پایان کار از برق کشیده و آن را خاموش نمایید.
از اسپری آب بر روی قطعات برقی پرهیز نمایید.
دستگاه  را بر روی سطح صاف قرار دهید.
مسیر سیم برق باید صاف و بدون وجود مخاطرات برنده باشد.
پوشش سیم برق همیشه باید سالم و بدون عیب باشد.
رعایت نکات فوق الزامی است.
 
این مطلب توسط گروه iranhfc  تهیه شده است.