راهنمای جامع راه اندازی فست فود

راهنمای جامع راه اندازی فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

خیلی از دوستانی که قصد راه اندازی فست فود را دارند، به دنبال راهنمای جامع راه اندازی فست فود می باشند. ما در اینجا قصد داریم یک دستورالعمل برای راه اندازی فست فود به صورت سریع ارائه بدهیم.
ابتدا به ساکن باید برآورد دقیقی از میزان سرمایه موجود که می خواهید برای این کار اختصاص دهید، را باید تعیین کنید. این اتفاق باید بسیار معقولانه و دقیق صورت بپذیرد. گاها مشاهده شده است که یک فرد تصور نموده است که می تواند پانصد میلیون تومان برای راه اندازی فست فود تخصیص دهد ولی در وسط کار مبلغ که به پروژه تزریق می کند به دویست میلیون تومان هم نمی رسد. اکثر کسانی که نمی توانند در وسط راه اندازی فست فود پروژه را به اتمام برسانند کسانی هستند که مشکل منابع مالی روبرو می شوند و این مساله تا آخرین روز با آنها همراه خواهد بود. و باعث افتتاحیه ضعیف و شروع ضعیف تر می گردد.

راهنمای جامع راه اندازی فست فود

راهنمای جامع راه اندازی فست فود


بعد از اینکه منابع مالی مشخص شد شروع به تخصیص آن برای موارد زیر کنید:

  • رهن مغازه
  • دکوراسیون
  • تجهیزات
  • مواد اولیه
  • تبلیغات
  • و دو ماه هزینه سربار مغازه که اصطلاحا به آن خاک خوری می گویند

مهندس عباس حسینی

بعد از اینکه مشخص شد چه سرمایه ای را برای هر بخش گذاشته اید مشخص می شود که در آن حوزه چه کارهایی می توانید انجام دهید. در حقیقت ما در مقاله راهنمای جامع راه اندازی فست فود می خواهید به این نکته برسیم که شما می توانید پروژه را از طریق مالی برنامه دار کنید.
زیرا وقتی حجم سرمایه گذاری برای هر بخش مشخص باشد، که راحت تر می توانید تصمیم بگیرید و راه حلها بسیار متنوع و پیچیده نمی باشد.
مثلا شما ۵۰ میلیون تومان برای دکوراسیون در شصت متر فضا دارید، مبلغ پانزده میلیون تومان برای تابلو، پانزده میلیون تومان برای کانتر و مبلمان و تمامی تزئینات شما باید با مبلغ بیست میلیون تومان به انتها برسد.
البته توضیحات در این برهه بسیار طولانی و خاص می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان گروه iranhfc جلسه حضوری داشته باشید.