رازهای فست فود

رازهای فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

باید بگوییم فست فود و غذاهای فست فودی خیلی سریع تر از آنچه تصور می کردیم در زندگی روزمره مردمان جهان گسترش یافته و امروزه می توان گفت نقش اساسی و پر رنگی در زندگی مردمان جهان ایفا می کند.

رازهای فست فود :

اکثر فروشگاههای غذایی از جمله فست فود رازهای دارند که در اینجا می خواهیم بعضی از این رازها را برایتان باز گو کنیم :

۱- در فروشگاه های غذایی ( فست فود ) همیشه و بصورت عادی غذاهای که در بین مشتریان از محبوبیت خاصی برخورداراست زودتر پخته و آماده می گردد و در محل های خاصی از آن ها نگهداری می شود.
طبق قاعده و اصول بعد از زمانی مشخص ، اگر مشتری برای خرید اینگونه غذاها به فست فود نیامده و یا مقداری از آن ها اضافه ماند و فروخته نشده ، دور ریخته شود که گاهی اوقات بعضی از فروشگاه های غذای این کار را نمی کنند.

رازهای فست فود

باید بگوییم که بهترین زمان برای میل کردن غذا در فست فود برای صرف ناهار در محدوده زمانیه ( ۱۲ تا ۱۴ ) و برای صرف شام ( ۸ تا ۱۰ ) می باشد.

۲- بهترین نوع غذای موجود در فست فودها می تواند ساندویچ فیله کبابی مرغ ، باشد. برای اطمینان از این نکته سعی کنید قبل از صرف آن ابتدا کمی از گوشت را جدا نموده و آن را بچشید.

۳- وسایل و لوازم موجود در آشپزخانه های با ماده شیمیایی خاصی در آخر وقت کاری توسط کارکنان مسئول نظافت ، تمیز میگردد. قاعدتا وقتی اولین مشتری یک فست فود در اول صبح باشید ، می توانید آثار آن را در غذاهای خود مشاهده نمایید.

۴- اگر می خواهید تغییری در نوع ماده غذای سفارش داده خود دهید از کلمه ( اضافه یا بیشتر ) استفاده ننمایید. زیرا ممکن است درخواست شما به صورت دیگری برداشت گردد. سعی کنید خواسته ی خود را بطور دقیق و شفاف برای آن ها توضیح دهید.

۵- همیشه سعی کنید برخورد مناسبی با کارکنان فست فود داشته باشید شاید احتمال آن برود که غذای شما دیرتر یا با مشکل خاصی برای شما سرو شود.
این نکته ممکن اسن درست نباشد ولی شما سعی کنید که با روی خوش با افراد حاضر در فست فود برخورد کنید تا آنان نیز برای شما احترام بیشتری قائل شده و بهترین خدمات را برای شما در نظر بگیرند.

۶- برای اینکه مطمئن شوید به رستوران یا فست فودی پاکیزه مراجعه نموده اید به یخ های داخل لیوان نظاره کنید. اگ این یخ ها شفاف بوده و املاحی نداشته باشد می توان گفت به یکی از بهترین نوع این فروشگاه ها مراجعه نمودید.

۷- زمانی که نام  فروشگاه های غذایی  را می شنوید ناخودآگاه به یاد همبرگرد ، سوخاری یا سیب زمینی می افتید. حتی ممکن است به اعتبار عکسی که در تبلیغات دیده اید به فست فود یا رستورانی مراجعه نمایید.

مهندس عباس حسینی

ولی این اشتباه را نکنید زیرا این عکس های که در تبلیغات مشاهده می کنید از فیلتر های زیادی رد می گردند و زمان زیادی برای آن صرف می شود. اما برای سرو غذا این زمان محدود است.

۸- سعی شود در موقع سفارش غذا تلفن همراه خود را کنار بگذارید یا آن را در جیبتان قرار دهید تا بتوانید به درستی غذای مورد نظرتان را انتخاب کنید و هم رفتار درستی با صندوقدار یا کارکنان فست فود در حین شفارش غذا داشته باشید.

۹- شاید بعضی از مدیران این قابلیت را برای فست فود خود درنظر بگیرند که اگر غذای شفارش داده شده از سوی شما با زمان بیشتری در اختیارتان قرار گرفته و وقت شما را تلف نموده اند این سفارش برای جلب رضایت شما، جذب شدنتان و مراجعه مجدد به آنجا مجانی حساب گردد.

۱۰- خط های موجود در همبرگر ها نیز توسط دستگاه های پخت این مواد غذایی ایجاد می گردد.
این نکته را هم باید بگوییم که اکثر کارخانه های ساخت همبرگر این خط ها را بر روی همبرگرهای خود ایجاد می کنند که در هنگاه پخت آن با دستگاه های مخصوص پخت همبرگر بیشتر و جذاب تر نمایش داده خواهند شد.

و…..