راه اندازی فست فود صفر تا صد

راه اندازی فست فود صفر تا صد

Categories: راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود صفر تا صد

راه اندازی فست فود صفر تا صد
-راه اندازی فست فود صفر تا صد شامل چه مواردی است؟
بسیار خوب است که کسانی که قصد راه اندازی فست فود را دارند، ابتدا به ساکن صفر تا صد کار را بشناسند. گاها مشاهده می شود که برخی از افراد به آموزش تهیه برگر در آشپزخانه کاملا تجهیز شده خدمات صفر تا صد می گویند.
ولی خدمات صفر تا صد در راه اندازی فست فود شامل موارد زیر است.

راه اندازی فست فود صفر تا صد

راه اندازی فست فود صفر تا صد

  • مطالعات مقدماتی ⃞
  • ۲ – ۱ – ۱ ) تهیه Business plan
  • ۲ – ۱- ۲ ) تهیه استراتژی
  • ۲ – ۱ – ۳ ) مانیتورینگ رقبا
  • ۲ – ۱ – ۴ ) برآورد هزینه تجهیزات آشپزخانه
  • ۲ – ۱ – ۵ ) مشاوره در انتخاب نام مجموعه
  • ۲ – ۱ – ۶ ) تهیه گانت چارت زمان، هزینه و گردش

 

  • دکوراسیون ⃞
    • ۲ – ۲ – ۱ ) تهیه نقشه مهندسی
    • ۲ – ۲ – ۲ ) طراحی سه بعدی (۳D MAX) مجموعه
    • ۲ – ۲ – ۳ ) طراحی تابلوهای مجموعه
    • ۲ – ۲ – ۴ ) استفاده از المان های یونیک و خاص در گرافیک و نورپردازی
    • ۲ – ۲ – ۵ ) ارائه نقشه های اجرایی
    • ۲ – ۲ – ۶ ) ارائه متریال اجرایی
    • ۲ – ۲ – ۷ ) نظارت بر اجرا
    • ۲ – ۲ – ۸ ) اجرای کامل

 

  • تجهیز آشپزخانه ⃞
  • ۲ – ۳ – ۱ ) جانمایی تجهیزات آشپزخانه
  • ۲ – ۳ – ۲ ) تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز
  • ۲ – ۳ – ۳ ) تهیه نقشه گردش کار پرسنل
  • ۲ – ۳ – ۴ ) تامین تجهیزات مورد نیاز
  • ۲ – ۳ – ۵ ) تهیه نقشه تاسیسات آب و فاضلاب، برق، گاز، شبکه و سانتریفیوژ

 

  • تهیه و تنظیم منو(رسپی) ⃞
  • ۲ – ۴ – ۱ ) تهیه لیست غذاهای
  • ۲ – ۴ – ۲ ) تنظیم دستورالعمل
  • ۲ – ۴ – ۳ ) تعیین گرماژ مواد اولیه
  • ۲ – ۴ – ۴ ) تعیین برند هر یک از مواد اولیه
  • ۲ – ۴ – ۵ ) تعیین قیمت تمام شده هر یک از غذاها
  • ۲ – ۴ – ۶ ) رسپی برگرها
  • ۲ – ۴ – ۷ ) رسپی ساندویچ
  • ۲ – ۴ – ۸ ) رسپی سس ها
  • ۲ – ۴ – ۹ ) رسپی سوخاری
  • ۲ – ۴ – ۱۰ ) فرمول آرد سوخاری
  • ۲ – ۴ – ۱۱ ) رسپی سایدها

 

  • آموزش پرسنل ⃞
  • ۲ – ۵ – ۱ ) آموزش اصول نگهداری مواد اولیه
  • ۲ – ۵ – ۲ ) آموزش آماده سازی غذا ها
  • ۲ – ۵ – ۳ ) آموزش مرینیت غذا ها
  • ۲ – ۵ – ۴ ) آموزش طبخ و تهیه غذا ها
  • ۲ – ۵ – ۵ ) آموزش درسینگ غذا ها
  • ۲ – ۵ – ۶ ) آموزش کنترل کیفیت غذا ها
  • ۲ – ۵ – ۷ ) آموزش بهداشت فردی پرسنل
  • ۲ – ۵ – ۸ ) آموزش بهداشت در مواد غذایی بر اساس HACCP
  • ۲ – ۵ – ۹ ) آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه، شستشو و نگهداری صحیح ماشین آلات به صورت عملی

 

  • سایر مشاوره ها ⃞
  • ۲ – ۶ – ۱ ) مشاوره و آموزش در زمینه انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری
  • ۲ – ۶ – ۲ ) مشاوره برای طراحی لباس پرسنل و یکپارچه سازی
  • ۲ – ۶ – ۳ ) راه اندازی دلیوری
  • ۲ – ۶ – ۴ ) مشاوره در بسته بندی غذاهای ارسالی برای مشتریان
  • ۲ – ۶ – ۵ ) مشاوره طراحی و گرافیک مربوط به اقلام چاپی
  • ۲ – ۶ – ۶ ) پیاده سازی نکات کلیدی در طراحی منو مجموعه
  • ۲ – ۶ – ۷ ) پیشنهاد تامین کنندگان مواد اولیه به همراه ارائه بانک اطلاعاتی
  • ۲ – ۶ – ۸ ) مشاوره امور گزینش پرسنل
  • ۲ – ۶ – ۹ ) تعیین حقوق و دستمزد پرسنل
  • ۲ – ۶ – ۱۰ ) تهیه شرح وظایف پرسنل
  • ۲ – ۶ – ۱۱ ) تعیین ساعات کاری و مشخص نمودن شیفت ها
  • ۲ – ۶ – ۱۲ ) مشاوره جهت قیمت فروش محصولات
  • ۲ – ۶ – ۱۳ ) تهیه لیست هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه مجموعه
  • ۲ – ۶ – ۱۴ ) مشاوره برای محاسبه نقطه سر به سر

عباس حسینی

 

  • مشاوره بازاریابی ⃞
  • ۲ – ۷ – ۱ ) تحقیقات بازاریابی
  • ۲ – ۷ – ۲ ) جمع آوری داده های آماری داخل مجموعه و خارج مجموعه
  • ۲ – ۷ – ۳ ) بررسی و تعیین وضعیت موجود
  • ۲ – ۷ – ۴ ) هدف گذاری
  • ۲ – ۷ – ۵ ) برنامه ریزی بازاریابی
  • ۲ – ۷ – ۶ ) مشاوره بازاریابی
  • ۲ – ۷ – ۷ ) آموزش پرسنل فروش
  • ۲ – ۷ – ۸ ) اجرای تبلیغات و پیش برد فروش
  • ۲ – ۷ – ۹ ) بررسی و آنالیز فروش

 

  • پشتیبانی ⃞
  • ۲ – ۸ – ۱ ) امکان استفاده از اطلاعات و دانش فنی
  • ۲ – ۸ – ۲ ) تامین مواد اولیه
  • ۲ – ۸ – ۳ ) معرفی منابع انسانی آموزش دیده تا شش ماه بعد از راه اندازی و تعویض در صورت نیاز
  • ۲ – ۸ – ۴ ) ارائه خدمات فنی مهندسی

 

  • مشاوره برندینگ ⃞
  • ۲ – ۹ – ۱ ) ثبت علامت تجاری
  • ۲ – ۹ – ۲ ) معرفی کانالهای ارتباطی برای فروش برند
  • ۲ – ۹ – ۳ ) معرفی استانداردهای یکپارچه سازی سازمانی
  • ۲ – ۹ – ۴ ) شخصیت پردازی و شخصیت سازی برند

 
بدیهی است که هیچ فردی توان اجرای تمامی موارد بالا را به تنهایی ندارد.
گاها مدیران خبره پروژه با به کار گیری افراد متخصص در این حوزه پروژه را مدیریت نموده و به انتها می رسانند.
باز هم تاکید می کنیم که بهترین فرد برای راه اندازی یک فست فود خود شما هستید.
شما می تونید از خدمات گروه iranhfc در این حوزه جهت مشاوره استفاده نمایید.