راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود
راه اندازی فست فود فرایندی است پیوسته جهت ایجاد یک فروشگاه سرو غذا سریع. اصولا در کشور ما ایران راه اندازی فست فود به مجموعه  اقداماتی گفته می شود که جهت تاسیس یک فست فود مورد نیاز است. اگر بخواهیم به مجموعه اقداماتی که برای راه اندازی فست فود مورد نیاز است به صورت گذرا اشاره کنیم، می توانیم موارد زیر را برشماریم:

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

قطعا شما برای راه اندازی هر کسب و کاری نیازمند فضای مناسب برای انجام آن هستید. اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که خواهان راه اندازی فست فود می باشید بهتر است به نکات آمده در این مطلب توجه کنید.
گاها مشتریانی که قصد خرید خدمات راه اندازی فست فود از گروه  iranhfc  را دارند با سوالات زیر روبرو می گردند:

  1. اندازه مغازه مورد نیاز برای راه اندازی فست فود چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید به منو مورد نظر توجه کنیم. شما در فست فود به دو فضای کلی آشپزخانه و سالن نیاز دارید. آشپزخانه ها با افزایش تنوع در منو بزرگتر می گردند. ممکن است فردی قصد راه اندازی یک خط برگر را داشته باشد، در نتیجه به فضایی بین ۱۸ تا ۲۲ متر نیاز دارد. در صورتی که مشتریانی که قصد راه اندازی سه خط پیتزا، ساندویچ، سوخاری را دارند به آشپزخانه ای با متراژ ۵۰ تا ۶۰ متر نیاز دارند. در نتیجه نوع منو می تواند در فضای مورد نیاز شما برای راه اندازی فست فود دخالت مستقیمی داشته باشد.
  2. بهترین لوکیشن برای راه اندازی فست فود کجاست؟ این سوال یک سوال کلیشه ای است که جواب های متفاوتی دارد. گاها اشاره می گردد که منطقه یک بهترین مکان برای راه اندازی فست فود است. در صورتی که ما با تعداد زیادی فست فود در منطقه یک روبرو هستیم که از شرایط خوبی برخوردا نیستند. و عکس این قضیه برخی از فست فودها در مناطق جنوبی شهر از شرایط بسیار خوبی برخوردار هستند.

بهتر است برای انتخاب یک مغازه به حد کافی زمان بگذارید و چندین بار در طول روز به آن محل مراجعه نمایید و تردد مردم را زیر نظر بگیرید. البته این یک بحث کاملا تخصصی است که بهتر از است برای این مهم از کارشناسان حرفه ای کمک بگیرید.
همیشه در میزان اجاره وسواس لازم را به خرج دهید، زیر مالکین در حال حاضر قصد کوتاه آمدن از اجاره ها را ندارند و سعی می کنند بالاترین مبلغ را درخواست نمایند و از آنجا که ساز و کارهای لازم برای تعیین اجاره در کشور ما وجود ندارد، ممکن است دچار اشتباه فاحش بشوید و با پرداخت کرایه بالا بخشی از سود خود را از دست بدهید.

  • جانمایی تجهیزات آشپزخانه و ایجاد تاسیسات زیربنایی آشپزخانه

بعد از انتخاب مغازه مورد نظر حال نوبت به تقسیم بندی فضای داخلی آن می رسد. در هر فست فودی بخشی متعلق به آشپزخانه و بخش دیگر متعلق به سالن می باشد. قطعا بخش متعلق به آشپزخانه از اهمیت دو چندانی برخوردار است. ابتدا به ساکن شما باید فضای مورد نیاز برای راه اندازی آشپزخانه فست فود را کنار بگذارید. و برای این که در این حوزه دچار اشتباهات فاحش نشوید بهتر است که با نرم افزار اتوکد آشپزخانه خود را بچینید. اصول چیدمان آشپزخانه های صنعتی یک تخصص منحصر به فرد است که توسط کارشناسان خبره صورت می پذیرد. لذا در این راستا گروه iranhfc  خدمات ویژه و منحصر به فرد جانمایی و نقشه های مکانیکال را برای مشتریان خود به صورت رایگان طراحی می نماید.

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود


بعد از مشخص شدن فضای مورد نیاز برای آشپزخانه فست فود شما می بایست فضای مازاد را به سالن اختصاص دهید. هر چقدر فضای آشپزخانه فست فود صنعتی است، فضای سالن آرام و هنری می باشد. شما با توجه به استراتژی و پیامی که می خواهید در مجموعه خود منتقل کنید و یا بر اساس شرایط مالی خود اقدام به طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود خود می نمایید. این مرحله معمولا زمان بر ترین و پرکار ترین بخش در راه اندازی فست فود می باشد. بنابراین شایسته است است که این مرحله را بدون وقفه انجام دهید.
اصولا برای طراحی و اجرای دکوراسیون موجرین مدت یک ماه تنفس به مستاجرین می دهند، که شما باید در این مدت مغازه را به صورت دلخواه تغییر داده و بعد از آن فروش را شروع نمایید.

  • خرید تجهیزات  و نصب و راه اندازی ماشین آلات آشپزخانه

بعد از اتمام دکوراسیون نوبت چیدمان و نصب تجهیزاتی است که مدتها قبل سفارش ساخت و تهیه آن را داده اید. این مرحله ممکن است در طی چند روز به اتمام برسد، ولی باید هفته ها قبل ساخت و تهیه تجهیزات استارت خورده باشد.  در خربد تجهیزات آشپزخانه عوامل متعددی تاثیر گذار است عواملی همچون بودجه مالی شما، پیش بینی فروش شما یا حتی استیجاری بودن ملک شما.  گاها مشاهده می شود برخی از فست فودها بدون طراحی اولیه تجهیز می گردند که با مشکلات جدی روبرو می شوند، به طور مثال هود ساخته شده با ابعاد مغازه سازگار نمی باشد. کارشناسان گروه iranhfc با طراحی دو بعدی آشپزخانه در فضای auto cad  و سه بعدی در فضای اسکچاپ جلوی هر گونه اشتباهی را می گیرند.

  • استخدام پرسنل در تمامی واحدها
iranhfc

iranhfc


داشتن پرسنل خوب و با کیفیت نیاز به گذاشتن زمان کافی و بررسی های دقیق می باشد. اصولا منابع انسانی یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت فست فود می باشد. گاها مشاهده می شود در برخی از فست فودهایی که به تازگی در حال راه اندازی می باشند، از افراد بی تجربه و کسانی که فاقد دانش در حوزه منابع انسانی هستند برای گزینش پرسنل استفاده می شود. که حاصل این مهم عدم تشکیل یک رویه درست در بخش پرسنلی فست فود می باشد. گروه iranhfc  با معرفی منابع انسانی کارآمد و آموزش دیده می تواند در این راستا کمک شایان ذکری به شما بنماید.

  • خرید مواد اولیه

بعد از تشکیل زیر ساخت های اساسی حالا نوبت خرید مواد اولیه است که در دو بخش انبار تر و خشک صورت می پذیرد. بعد از تهیه مواد اولیه به میزان نیاز شما می توانید استارت راه اندازی فست فود را بزنید. البته خرید مواد اولیه در مرحله اول سخت و زمان بر است. زیرا شما در این مرحله باید تامین کنندگان خود را شناسایی و حجم خرید مواد اولیه را بدون داشتن اطلاعات دقیق از نیاز خود انجام دهید. البته در این مرحله کارشناسان گروه iranhfc  کمک شایان ذکری می توانند  به شما بکنند.

  • پخت آزمایشی

iranhfc


پخت آزمایشی یک مرحله مهم قبل از افتتاح هر مجموعه ای می باشد، که شما در این مرحله به تست طعم ها می پردازید، تا به طعم اصلی مورد نظر در برنامه استراتژیک خود برسید. البته در این مرحله به انضمام طعم و مزه تجهیزات نیز set  می شوند و شما می توانید درجه پخت های نهایی خود را مشخص نمایید. گاها برخی از فست فودها بدون پخت آزمایشی فست فود خود را به صورت کامل راه اندازی می نمایند که در این حالت ریسک بالایی منتظر شب افتتاحیه آنها می باشد.

  • افتتاح فست فود
راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود


افتتاح با شکوه فست فود عاملی مهم در موفقیت یک فست فود می باشد. افتتاحیه ها معمولا با جشن و تبلیغات گسترده همراه می باشند. گاها در برخی از فست فودها در شب افتتاحیه از اقوام و دوستان دعوت می گردد و در برخی دیگر غذا با تخفیف ارائه می شود. در هر صورت شب افتتاحیه سنگ محک خوبی از فرآیند اجرا شده توسط تیم راه اندازی فست فود می باشد.
راه اندازی فست فود توسط گروه iranhfc  به صورت کاملا آکادمیک و حرفه ای صورت می پذیرد، و تمامی مشتریان این گروه از اقبال خوبی بعد از راه اندازی فست فود برخوردار بوده اند.