راه اندازی فست فود؛ مراحل راه اندازی

راه اندازی فست فود؛ مراحل راه اندازی

Categories: راه اندازی فست فود

امروزه فست فود برخلاف آنچه تصور می کردیم خیلی سریع به خانه هایمان راه یافته ودر زندگی روزمره مردم جامعه نقش مهمی ایفا می کند.

راه اندازی فست فود 

غذاهای فست فودی راه خود را به خانه های مردمان جامعه ما یافته و مهم نیست که وضع اقتصادی مردم خوب باشد یا بد در هر صورت آنها به خوردن غذاهای فست فودی علاقه نشان داده اند.

همه ما دوست داریم یک فست فود یا رستوران برای خود داشته باشیم اما باید بدانید که این راه چندان آسانی نیست.

iranhfc,راه اندازی فست فود,مهندس عباس حسینی,تجهیزات فست فود

راه اندازی فست فود IRANHFC عباس حسینی

مراحل راه اندازی فست فود 

۱- هزینه های شروع راه اندازی

۲- گرفتن وام کسب و کار

۳- ایجاد طرح و برنامه ای برای کسب و کار

۴- مجوز گرفتن و سند راه اندازی

۵- طراحی منو مناسب و دقیق

۶- لوازم آشپزخانه

۷- انتخاب و استخدام کارمندان

اکثر کسانی که بدون اطلاعاتی در مورد فست فود و نحوه راه اندازی فست فود ، شروع به کار میکنند و فست فودی دائر می نماییند در انتها شکست خورده و ضرر و زیان زیادی را متحول می شوند.

در راه اندازی اولیه فست فود باید به نکات زیر دقت فراوانی شود :

iranhfc

راه اندازی فست فود IRANHFC عباس حسینی

۱- تعیین مکان مناسب جهت احداث و راه اندازی فست فود

۲- خرید تجهیزات مناسب متناسب به حجم سرمایه اولیه که بستگی به سرمایه گذار دارد

۳- داشتن برنامه ریزی دقیق در راه اندازی ، خیلی از سرمایه گذاران به دلیل نداشتن برنامه ریزی دقیق و بخاطر اینکه هزینه کمتری در زمان راه اندازی صرف نماییند بدون مشاوره و برنامه ریزی دست به احداث می زنند که باعث مشکلات برای آنان می گردد.

۴- انجام دکوراسیون داخلی و خارجی  مغازه که  بسته به متراژ مغازه و هزینه  صحیح و حجم سرمایه در دسترس دارد ، که باید به صورت خیلی حرفه ای طراحی گردد تا مشتری زمانی که وارد مغازه می گردد از فضای ایجاد شده لذت ببرد. ( یکی از مهمترین عوامل جذابیت دکوراسیون بستگی به نور پردازی دارد )

۵- باید طوری فضای داخلی را چیدمان نمود که کمترین زمان ممکنه در زمان شلوغی مغازه تلف گردد زیرا فست فود در واقع باید به معنای تهیه غذای سریع و با کیفیت می باشد.

۶- طراحی منو از مهمترین بخش در راه اندازی فست فود می باشد .

بطوری که منو باید طوری طراحی گردد که مشتری از کامل بودن غذاهای موجود در منو لذت ببرد و تنوع غذایی در منو دیده را ببیند.

۷- فست فود امروزه جزء یکی از مشاغل پر درآمد می باشد که در آن تجهیزات موجود در آشپزخانه حرف اول ، بالا بودن کیفیت غذا نسبت به حریفان خود حرف دوم ، مدیریت مناسب در فست فود حرف سوم را میزند.