شیرینی گردوئی مینیاتوری

شیرینی گردوئی مینیاتوری

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم :
آرد ۲۲۵ گرم
کره ۱۸۵ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل شکری نصف ق چ
گردوی چرخ شده ۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.
مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.