صفر تا صد هزینه های راه اندازی فست فود

صفر تا صد هزینه های راه اندازی فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

صفر تا صد هزینه های راه اندازی فست فود یکی از مطالب مهمی است که باید مورد توجه راه اندازان و سرمایه گذاران فست فود قرار گیرد.
با ما باشید با مقاله:

صفر تا صد هزینه های راه اندازی فست فود

هزینه در راه اندازی فست فود عموما جزء هزینه های ثابت می باشند. همانطور که می دانید جنس هزینه ها به دو نوع ثابت و متغیر تقسیم می شود. البته از منظر سرمایه گذاری هزینه ها به هزینه های ثابت و درگردش تقسیم می شوند.
هزینه های قابل برگشت برای مجموعه ای که راه اندازی فست فود می نماید شامل موارد زیر می باشد:

هزینه قابل برگشت به صورت کامل

  • پول رهن مغازه: این پول قطعا با اتمام مدت قرارداد شما به شما عودت داده خواهد شد البته به شرطی که شما تمامی اجاره بهای خود را پرداخت نموده باشید. گاها برخی از مجموعه ها به دلیل عدم پرداخت به موقعه اجاره بها بخش عظمی از پول پیش مغازه را از دست می دهند.

به نظر ما تنها هزینه ای که کاملا به شما برگشت داده می شود هزینه رهن مغازه می باشد.
صفر تا صد هزینه های راه اندازی فست فود

هزینه قابل برگشت به صورت بخشی از سرمایه

  • تجهیزات آشپزخانه فست فود: در ادامه مطلب صفر تا صد هزینه های راه اندازی فست فود به هزینه تجهیزات آشپزخانه های صنعتی میرسیم. اگر شما در این مرحله تجهیزات لوکس خریداری نکنید و از تجهیزات رند بازار با قیمت مناسب استفاده نمایید به احتمال زیاد هزینه خیلی زیادی پرداخت ننمایید. ولی گاها علاقه برخی از افراد به استفاده از تجهیزات لوکس باعث می شود شما در زمان فروش تجهیزات با مشکل روبرو شوید. گاها پیشنهاد می شود که از تجهیزات دسته دوم استفاده نمایید که معمولا پیشنهاد جالبی نیست زیرا هزینه های تعمیر و نگهداری بالایی دارد.
  • اکسسوری: اکسسوری از جمله سیستم حسابداری فراخوان و غیره می تواند جزء این هزینه ها باشد.

عباس حسینی

هزینه غیر قابل بازگشت یا کم بازگشت

دکوراسیون: این مهم معمولا جزء هزینه های مصرفی می باشد. یعنی شما نمی توانید دکور خود را بعد از اتمام کار بفروشید. یا اگر بفروشید با هزینه مناسبی نمی توانید این کار را انجام دهید.
کسب دانش فنی: هزینه راه اندازی یا کسب دانش فنی بعد از راه اندازی فست فود را نمی شود به صورت ریالی فروخت.
در ادامه این مطلب به نکات مهمی در این حوزه خواهیم پرداخت.