طراحی منو فست فود، کافی شاپ و رستوران

طراحی منو فست فود، کافی شاپ و رستوران

Categories: راه اندازی فست فود

اگر بپذیریم که یک منوی قوی می تواند نقش مهمی در موفقیت یک مجموعه داشته باشد می توانیم به مطالب ذیل به طور جدی بپردازیم.
اصولا منو در فست فود نقش اطلاع رسانی را دارد این اطلاعات می تواند شامل:
نام فست فود، مکان فست فود، نوع غذاها، قیمت غذاها و  شماره تماس
و در سطح بالاتر فست فودهای حرفه ای اطلاعات بیشتری به مشتریان خود می دهند که شامل:
محتویات غذاها، عکس غذاها، جدول ارزش تغذیه ای غذاها و … باشد.
طراحی منو فست فود، کافی شاپ و رستوران

اصولا تهیه منو یک امر بسیار تخصصی است، این مهم از جهاتی همچون:

  • نام غذاها
  • ترکیبات آنها
  • قیمت آنها
  • طعم و مزه
  • تم مورد نظر در منوها
  • ترتیب نوشتاری آنها

باید توسط کارشناسان خبره که به اصول حسابداری و امور مارکتینگ اشراف کامل دارند تهیه گردد.
البته ارائه خدمات جداول ارزش تغذیه ای محدود به مجموعه های حرفه ای چون IRANHFC می باشد، که از متخصصان خبره صنایع غذایی و تغذیه بهره می برد.
معمولا فست فود های که توان مالی بالاتری دارند توانای بیشتری برای ارائه اطلاعات گروه دوم دارند،جذابیت اطلاعات گروه دوم باعث تفکیک منو شما  با سایرین خواهد گشت.
عباس حسینی
با توجه به رقابتی شدن بازار، آیتم های گرافیک و اطلاعات می تواند در این مهم به شما کمک کند.
مشاوران IRANHFC در زمینه طراحی منو فست فود آماده مشاوره به فست فودها می باشند. گروه تخصصی راه اندازی فست فود، کافی شاپ، رستوران ملل، رستورانهای سرو غذای سالم و هتل IRANHFC پیشرو و نوآور در ارائه خدمات نوین در عرصه صنعت غذا.