طرزتهیه پای شکلاتی

طرزتهیه پای شکلاتی

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم برای ۱۲ نفر :
لایه شکلاتی:
۲ فنجان بیسکویت شکلاتی خرد شده
۴ قاشق غذاخوری
کره سس شکلات:
۱۴۰ گرم شکلات نیمه تلخ
نصف فنجان خامه
۳ قاشق غذاخوری کره
ماده‌داخل:
۴ فنجان بستنی نرم شده با طعم قهوه و یا شکلات
طرز تهیه :
خرده بیسکویت ها را با ۴ قاشق کره ذوب شده مخلوط کنید و در قالب فنری بریزید.
شکلات را به صورت ریز خرد کنید و با کره روی آب در حال جوش ذوب کنید و خامه را اضافه و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود.
نصف سس شکلاتی را روی بیسکویت ها پهن کنید و در قالب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
بستنی نرم شده را روی سس پهن کنید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید.
هنگام سرو، بقیه سس را گرم کنید و روی پای شکلاتی بریزید. نکته:
اطراف قالب فنری حوله گرم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دسر از قالب به راحتی جدا شود.