طرز تهیه کیک ردولولت

طرز تهیه کیک ردولولت

Categories: راه اندازی فست فود

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک ردولوت:

۱-روغن جامد۱ و ۱/۴پیمانه
۲-شیر ۱فنجان
۳-تخم مرغ ۲عدد
۴-آرد ۱٫۵پیمانه
۵-شکر۱و۳/۴پیمانه
۶-پودر کاکائو ۱قاشق سوپ خوری
۷-رنگ خوراکی قرمز و وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:

در یک مخلوط کن شیر و روغن و تخم مرغ و وانیل و رنگ خوراکی قرمز را با هم به خوبی مخلوط کنید سپس آرد و شکر را که قبلا با هم مخلوط کرده اید به آهستگی به ترکیب بدست آمده اضافه کنید.
کف قالب کاپ کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
فر را نیم ساعت قبل با درجه ۱۷۷سانتی گراد گرم و آماده کنید.
قالب ها را تا ۳/۴ از ماده کیک پرکنید و به مدت حدود۲۵دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
پس از آماده شدن کاپ کیک ها و خنک شدن آنها روی کیک ها را با رویه مخصوص تزئین کنید.

طرز تهیه کیک رد ولولت

طرز تهیه رویه کیک ردولوت:

۱-پنیر خامه ای نیم کیلو
۲-پودر شکر ۱ پیمانه
۳-خامه زده شده ۱٫۵پیمانه
پنیر خامه ای و پودر شکر الک شده را با مخلوط کن بزنید تا قوام بگیرد.سپس خامه زده شده را به آن افزوده و یهم بزنید و مایع بدست آمده را در قیف بریزید و برای تزئین استفاده کنید.

نکات تغذیه ای مرتبط:

برای تهیه این خامه و پنیر استفاده شده در این کیک نیز بهتر است از فرم های گیاهی باشد تا حیوانی .بدلیل اینکه محصولات گیاهی فاقد کلسترول می باشد و در تغییر Life style به عبارت دیگر سبک زندگی بهتر است این نکته لحاظ شود.
شکر موجود در این کیک در هر سروینگ بیش از نیاز روزانه فرد عادی می باشد به همین دلیل بهتر است از فرم های رژیمی مانند آسپارتام یا سوکروز های آماده شده به روش اسپری درایینگ استفاده شود.
راه اندازی فست فود و کافی شاپ با IRANHFC
بهترین رسپی کافی شاپ و فست فود با IRANHFC