درآمد فست فود :
در تمام جهان اکثر مردم به غذا و وعده های غذایی خود بسیار اهمیت می دهند.
اکثرا این اعقاد را دارند که راه اندازی کسب و کار مربوط به شکم ( غذا ) مانند فست فود ، ساندویچی ، رستوران بیشترین درآمد را دارند.
ما ایرانی ها به تغذیه توجه خاصی داریم و یکی از خصلت های ما ماجراجویی و گشتن دنبال یک طعم بهتر و جدیدتر است.
رستوران ها و… مراکزی که با ایده های متنوع و جدید،سنتی،مدرن برای جوابگوی به نیازجامعه راه اندازی می گردند.
امروزه با توجه به رشد جمعیت و تقاضاها و میل مردم به غذاهای فست فودی شاهد هستیم بر تعداد کسانی که وارد این کسب و کار می شوند روز به روز افزوده می شود.
هر مرکز تهیه غذای دیگر را میتوان با صرف هزینه ی مختلفی احداث و راه اندازی کرد.
عموما داشتن یک فست فود یا رستوران بزرگ و خیلی شیک ضامن درآمد شما نمی تواند باشد بطوریکه فست فودهای کوچکی در شهر وجود دارند که از بعضی ازین رستوران های بزرگ و خیلی شیک بیشتر درآمد کسب می کنند و این بخاطر این است که در کسب و کار خود خلاقیتی داشته و طعم و کیفیت غذاهایی که به مشتریان خود عرضه می کنند متفاوت است .
پس می توان اینگونه گفت که با احداث یک فست فود کوچک در یکی از محلات و داشتن یک ایده خلاقانه خاص ، تلاش و پشتکار می توانید در کار خود موفق گردید .
پس در ابتدا برای احداث یک فست فود موفق باید یک ایده خوب و خلاقانه داشت.
زیرا این روزا بر تعداد فست فودهای موجود در شهر روز به روز افزوده می گردد و اگر می خواهید پیشرفت کنید و درآمد خوبی داشته باشید باید خاص و متفاوت از دیگران باشید.
اما اینگونه از کلمه خاص بودن بد برداشت نکنید حتما باید هزینه کلانی انجام دهید بلکه اینطور نیست در ابتدا سعی کنید مطالعه و بررسی های خود را در مورد سایر فست فود ها انجام دهید و دلایل موفقیت آن ها را تحلیل و بررسی کنید.
بعد به دست آوردن اطلاعات کافی ادامه کاره برای احداث را انجام دهید.
باید به این نکته هم دقت شود که قبل از احداث و راه اندازی فست فود باید تمام ابعاد این شغل و مزیت ها و مشغله ها و معایب آن را درست شناخته و تحقیق کرده و آن ها را بررسی نمایید تا بتوانید احتمال موفقیت خود را در این کار بالا ببرید.
۱- می توان گفت که فست فود یکی از معدود شغل های است که نسبت سرمایه گذاری اولیه به درآمد خالص ماهانه چندان تفاوت و فاصله ای ندارد و در صورتی که در ادامه فعالیت اصولی و با برنامه ریزی دقیقی انجام گیرد و موارد مدیریت و پیش بردن فست فود به نحو صحیح و کامل رعایت شود، درآمد خوبی به دست آورده و برگشت سرمایه زودتر محقق می گردد.
۲- مزیت دیگر فست فود این است که با راه اندازی یک فست فود باعث ایجاد کار برای اشخاص غیر متخصص و بیکار هم می کند و خیلی زود در کم ترین زمان ممکن با آموزش های مربوطه اشخاص راه افتاده و پس از گذراندن دوره های بهداشت و گرفتن جواز کسب اقدام به گشودن مغازه خود کنند.
۳- از مهم ترین و اساسی ترین مزایا و برتری های شغل فست فود نسبت به سایر شغل ها این است که تمام محصولات آن به صورت نقد به فروش می رسد و در ادامه می توان گفت که مواد اولیه مصرفی را هم می توان به صورت نسیه ، اقساطی و یا به صورت تسویه مدت دار از شرکت های فروشنده مواد اولیه خریداری گردد.
۴- به این دلیل که مراجه مردم به رستوران یا فست فود به مراتب بیشتر از اکثر شغل های دیگر است.
می توان گفت که کم هزینه ترین تبلیغات مربوط به این شغل ها می باشند.
۱- این شغل بسیار حساس می باشد به طوری که عرضه مواد غذایی بصورت مستقیم با سلامتی مردم در ارتباط است.
مسولیت زیادی به همراه دارد و همیشه و بدون استثناء موارد بهداشتی همیشه چک شود و آن را به طور کامل و صحیح رعایت کرد.
۲- از معایب دیگر فست فود این است که تعطیلی ندارد و در تمام روز سال باید فعالیت کند. چراکه مردم انتظار دارند که فست فود همیشه در دسترس باشد.
بنابراین برای کسب موفقیت در این شغل باید ساعات زیادی از طول روز را برای کسب مشتری بیشتر و در امتداد آن درآمد بالاتر در مغازه سپری کنید.
۳- فردی که در فست فود کار میکند محکوم به این است که همیشه با روی آراسته ، خوش برخورد ، مهمان نواز ، مشتری مدار ، مودب باشد زیرا در غیر این صورت در کار خود موفق نخواهد بود.
در ابتدا ما فست فود را به ۳ دسته قرمز ، زرد و سبز با توجه به اینکه غذای مورد نظر تا چه حد سالم است تقسیم می گردد.
قانون اول: از مصرف و خرید از فست فودهای قرمز جدا دوری کنید.
قانون دوم: در مصرف و خرید از فست فودهای زرد زیاد سخت گیری نکنید، اما بیش از حد هم زیاده روی نکنید.
قانون سوم: با مصرف و خرید از فست فودهای سبز، تغذیهای سالم و لذیذ تری داشته باشید.
– باید به این نکته هم توجه داشت که فست فودهای قرمز خطرناک هستند .
اولین عاملی که موجب میشود بیشتر غذاها وارد دسته قرمز شوند، داشتن بیش از یک گرم چربی ترانس است.
البته بیشتر رستورانها و فست فودها در مورد محتوای چربی ترانس غذاهای خود گزارش نمیدهند.
سیبزمینی سرخ کرده هم از دسته قرمز می باشد، زیرا بیشتر فست فودها برای سرخ کردن آن از روغنهایی استفاده میکنند که موجب افزایش چربی ترانس آن میشود.
البته باید این را هم بگوییم که اگر فست فودی از روغن مخصوص سرخ کردنی برای تهیه سیبزمینی های خود استفاده کند میتواند سیبزمینی سرخ کرده سالمتری عرضه کند، ولی با این وجود، باز هم نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.
غذاهایی که توسط روغنهای سالم طبخ شوند، برای شما مفید خواهند بود؛ به عنوان مثال اگر سیبزمینی در روغن بادام زمینی سرخ شود، جزو گروه سبز و سالم طبقهبندی میشود.
غذاهایی که حاوی مقدار زیادی گوشت قرمز هستند نیز در دسته ی قرمز قرار می گیرند.
اکثر پیش غذاهایی که در رستورانها و فست فودها عرضه میشوند، جزء دسته ی قرمز می باشند، زیرا حاوی کالری بالا، چربی اشباع شده و قند هستند.
این دسته از فست فود آنقدر هم سالم نیستند که بتوان آنها را در دسته سبز قرار داد و آنقدر هم غیرسالم نیستند که آنها را در دسته قرمز جای دهیم.
به عنوان مثال پیتزای معمولی در این دسته قرار میگیرد، زیرا چربی ترانس و گوشت قرمز زیادی ندارد و از طرف دیگر سبزیجات یا غلات سبوس دار هم ندارد.
چیکنبرگر هم مانند پیتزا در همین دسته قرار میگیرد.
این دسته بهترین غذاها با بالاترین کیفیت را در خود جای میدهد. برای این که غذایی در این دسته قرار گیرد باید خصوصیات مختلفی داشته باشد.
واضح است غذاهایی که با غلات سبوس دار، میوهها، سبزیجات و روغنهای سالم تهیه شوند در این دسته قرار می گیرند.
غذاهای سبز شامل پیتزای سبزیجات ، بیشتر ساندویچها، سالادها، تخممرغ و پیشغذاهایی که با سبزیجات درست میشوند، میباشد.
در واقع باید به این نکته توجه داشت که غذاهای سبز، چربی اشباع و ترانس کمی دارند، نمک و کلسترول آنها هم کم است و کالری آنها در مقایسه با غذاهای زرد و قرمز پایینتر است.
این غذاها را میتوان به صورت روزانه هم مصرف کرد. با انتخاب غذاهای موجود در دسته سبز شما میتوانید هم فست فود بخورید و هم سالم بمانید.
یکی دیگر از راهها برای تشخیص این که یک غذا میتواند جزو گروه سبز قرار گیرد این است که ببینید آیا به فرم طبیعی نزدیک است یا نه؛ مثلا محتویات سالاد به فرم طبیعی بسیار نزدیک و بنابراین سالم هستند.