لقمه ماهی

لقمه ماهی

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم:
روغن مایع- کمی
خرده نان- نصف پیمانه
برشتوک سبوس دار- یک پیمانه
پودر لیمو و فلفل سیاه- یک قاشق مرباخوری
پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری
نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد- نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ- ۲ عدد بزرگ
فیله ماهی- نیم کیلو
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
سینی سیم دار را که کمی چرب شده است، روی سینی فر قرار دهید. خرده نان، برشتوک، پودر لیمو و فلفل، سیر و نمک را آسیاب کنید تا به شکل پودر در بیاید. سپس آن را در یک ظرف گود خالی کنید. در یک ظرف آرد و در ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را که کمی زده شده است بریزید. فیله ماهی نازک برش زده را ابتدا در آرد، تخم مرغ و سپس در خرده نان و برشتوک آسیاب شده بغلتانید و در سینی بچینید. ماهی را تا زمانی که روی آن طلایی شود، بپزید.