ما در این مطلب قصد داریم به لیست تجهیزات فست فودهای حرفه ای بپردازیم. در این مطلب ما به بررسی سه خط تولید پیتزا، ساندویچ و سوخاری خواهیم پرداخت.
لیست تجهیزات فست فودهای حرفه ای در بخش های زیر ارائه خواهد گردید:
این تجهیزات در آشپزخانه های فست فود شامل موارد زیر می شود:
شایان ذکر است در فست فودها عموما از دستگاه ماشین ظرف شویی استفاده نمی شود. هر چند این دستگاه در رستوران ها بسیار پر کاربرد و لازم می باشد، ولی به دلیل نوع سرویس دهی فست فودها از آن استفاده نمی شود.
سینک در آشپزخانه فست فود باید دولگنه و از جنس استیل زنگ نزن باشد.
آبچکان ها در دو نوع دیواری و ایستاده استفاده می شوند که هر دوی آنها برای فست فود شما لازم است.
سانتریفیوژ یا همان اگزاست فن بر اساس متراژ و حجم دود شما محاسبه شده و به لیست شما اضافه می گردد.
هود ها باید از جنس استیل باشند و عموما به شکل مکعب می باشند که روی دستگاه ها قرار می گیرند.
کانال رابط بین سانتریفیوژ که عموما در طبقات فوقانی قرار دارد و هود که داخل آشپزخانه هست می باشد. کانال ها معمولا از جنس گالوانیزه و در دوشکل گرد و چهار گوش ساخته می شوند.
تجهیزات آماده سازی شامل:
آماده سازی یک مرحله قبل از پخت غذا می باشد. اگر بخواهیم واحد آماده سازی را با یک مثال برای شما توضیح دهیم به این ترتیب است، که شما اگر بخواهید جوجه کباب درست کنید، اول مرغ را تکه تکه می کنید و سپس مزه دار می کنید و بعد از آن به سیخ می کشید تا آماده پخت شود. به این فرآیند آماده سازی گفته می شود.
تجهیزات پخت فست فود به خطوط زیر تقسیم می شود:
البته تجهیزات فوق در مدل ها و توانمندی های متفاوتی در بازار عرضه می گردد.
ما در مطلب لیست تجهیزات فست فودهای حرفه ای سعی نمودیم، یک لیست کلی از نیازهای شما را برای راه اندازی فست فود در اختیارتان قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر شما می توانید سایر مطالب سایت www.iranhfc.org را مطالعه نمایید و یا به دفتر مرکزی گروه صنعتی iranhfc مراجعه کنید.