ماهی قزل آلای سرخ شده

ماهی قزل آلای سرخ شده

Categories: راه اندازی فست فود

موادلازم
ماهی قزل‌آلای پاک کرده:
۲ عدد هر کدام ۷۵۰ گرم
روغن مایع:
یک‌دوم پیمانه۱۲۵ میلی‌لیتر
نمک و فلفل:
به میزان لازم
آرد:
یک‌دوم پیمانه
روش تهیه:
درون و روی ماهی را نمک فراوان پاشیده و ۲۰ دقیقه صبر کرده چون این کار گوشت ماهی را طعم‌دار می‌کندو از متلاشی شدن آن جلوگیری می‌کند.
ماهی را شسته و کاملا خشک کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و ماهی را به آرامی در آرد بغلتانید، سپس به آرامی داخل روغن قرار داده و آن را سرخ کنید. پس از ۶ دقیقه ماهی را به آرامی برگردانده و سمت دیگر ماهی را نیز همان مدت سرخ کنید. روغن ماهی را با دستمال کاغذی گرفته و با سبزیجات آب‌پز یا برنج سرو کنید.