معجزه ای به نام آووکادو

معجزه ای به نام آووکادو

Categories: راه اندازی فست فود

آووکادو نام یک درخت و نام میوه آن درخت است. این درخت در مناطق گرم و استوایی می‌روید. میوه آووکادو میوه‌ای سبز رنگ با هسته‌ای درشت است. این گیاه بومی آمریکای مرکزی می باشد. آووکادو یکی از سالمترین مواد غذایی می باشد. آووکادو سرشار از ویتامین‌های گروه B، ویتامین E ویتامین K و ویتامین C است، و مصرفش برای پوست و مو خیلی مفید است و از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند. خوردن آووکادو فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند و در مقایسه با دیگر میوه ها و سبزیجات از آنتی اکسیدان بیشتری برخوردار است. در پوست و گوشت آووکادو ۳۰٪ آنتی اکسیدان و ۷۰٪ در دانه آن است. این آنتی اکسیدان باعث کاهش کلسترول و پیشگیری از بسیاری بیماری ها می شود. مصرف آووکادو برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید است. آووکادو دارای رنگدانه ی گیاهی زردی به نام لوتئین است. لوتئین یک آنتی اکسیدن طبیعی است که به حفظ سلامتی چشم ها در پیری کمک می کند. و فیبر موجود در آووکادو می تواند به پیشگیری یا درمان یبوست کمک کند. آووکادو برای خانم های باردار نیز مفید است. حدود ۷۵٪ انرژی آووکادو از چربی است. این میوه به دلیل چرب بودن پر کالری است. اکثر چربی آووکادو از نوع چربی اشباع مثل اسید اولئیک می باشد. که اسید اولئیک یکی از بزرگ‌ترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان می باشد. و چربی های دیگر از نوع اسیدهای چرب و اسید لینولئیک می باشند. چربی‌های اشباع نشده‌ی مونو مفید آووکادو باعث می شود بعد از صرف غذا میزان گلیسمی خون به یکباره بالا نرود. آووکادو به طور تقریبی شامل یک درصد امگا ۳، چهارده درصد امگا ۶، هفتاد و یک درصد امگا ۹ (۶۵ درصد اولیک و ۶ درصد چرب)، و چهارده درصد چربی اشباع (اسید چرب) می باشد. بر اساس وزن، آووکادو ۳۵٪ بیشتر از موز پتاسیم داردآووکادو را می توان به انواع سالاد اضافه کرد. اضافه کردن آووکادو به سالاد باعث می‌شود که مواد مغذی موجود در سبزیجات سالاد ۵ برابر سریع‌تر و بیشتر جذب بدن شود. آووکادو را می توان داخل انواع ساندویچ قرار داد و خورد. و یا آن را با شکر و کمی آبلیمو مخلوط کرد و به عنوان دسر میل کرد. و همچنین به انواع سوپ نیز می توان اضافه کرد. در رستوران ها نیز با اضافه کردن آووکادو به سالاد و سوپ و ساندویچ می توان غذاهایی خاص و خوشمزه تهیه کرد. به جای مالیدن کره یا سس به ساندویچ نیز می توان از پوره آووکادو استفاده کرد.