نان چاودار

نان چاودار

Categories: راه اندازی فست فود

چاودار در مناطقى که امکان کشت گندم وجود ندارد، می تواند کشت شود. منشا چاودار آسیاى صغیر و ایران مى باشد. اما امروزه عمدتا در اروپاى مرکزى کشت مى شود. چاودار جزء گیاهان زراعى درجه ۲ مى باشد. و که از نظر اهمیت غذایی بعد از گندم قرار گرفته است.  نان چاودار در ایران به نام نان روگن شهرت یافته که به صورت مخلوط با آرد گندم پخت مى گردد. به این نان، نان سیاه نیز گفته می شود. نان چاودار دارای بافتی فشرده و سیاه رنگ است. و نانی سبک و سالم می باشد. نان چاودار را می توان به صورت نان ساندویچی و یا نان تست استفاده کرد و در اکثر فروشگاه ها یافت می شود. اما استفاده از این نان خیلی در میان مردم ایران رایج نیست. اما در کشورهای اروپایی از این نان زیاد مصرف می کنند. نان چاودار بسیار مغذى و سرشار از فیبرهای غذایی است. نان چاودار منبع خوبی از مواد معدنی (خصوصاً منیزیم) و ویتامین های گروه B، از جمله اسید فولیک (ویتامین B9)، تیامین (ویتامین B1) و نیاسین (ویتامین B3) می­باشد. این نان داراى قابلیت نگهدارى بهترى از نان گندم مى باشد. این نان به علت تخمیرکامل قابلیت هضم راحتی دارد و در معده ایجاد ترشی نمی کند. نان چاودار یک نان رژیمى می باشد. میزان بالای آب موجود در نان چاودار باعث می شود زودتر احساس سیری شود. از این نان برای کاهش وزن استفاده می کنند. چاودار باعث کاهش کلسترول شده و از این طریق خطر بیمارى هاى قلبى و عروقى را کاهش مى دهد. مصرف روزانه چاودار می‌تواند به کنترل فشارخون بالا در بیماران کمک کند.  نان چاودار برای بیماران دیابتی مفید است. زیرا محرک تولید انسولین می باشد. و همچنین این نان به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه، بالا رفتن قند خون ناشی از مصرف آن به آرامی صورت می‌گیرد. در رستوران ها و فست فود ها می توان از نان چاودار برای افراد دیابتی سرو کرد. و ساندویچ های افراد دیابتی را با نان چاودار تهیه کرد. همچنین برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند نیز میتوان در رستوران ها و فست فود ها این نان را پیشنها داد. اگر قصد راه اندازی فست فود و رستوران دارید می توانید از این ایده ی
IRAN HFC برای جلب رضایت بیماران دیابتی استفاده کنید. میتوان منوی مخصوصی برای افراد دیابتی ارائه داد و از مواد غذایی که برای افراد دیابتی مفید است در تهیه غذا برای آن ها استفاده کرد.