نحوه تهیه پیتزا – رست بیف

نحوه تهیه پیتزا – رست بیف

Categories: راه اندازی فست فود

مواد تشکیل دهنده:
خمیر پیتزا ۱۶۰ گرم
سس پیتزا ۳۰ گرم
ران گوساله آب پز شده ۸۰ گرم
قارچ ۴۰ گرم
زیتون به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم
دستور تهیه:
ابتدا خمیر پیتزا را در قالب مورد نظر پهن میکنیم و سس پیتزا را در کف آن به خوبی پخش می کنیم مقدار کمی از پنیر پیتزا را بر روی سس می ریزیم سپس گوشت آب پز شده را که ریش ریش کرده ایم بر روی آن اضافه میکنیم و در ادامه بقیه پنیر پیتزا را بر روی گوشت می ریزیم وبعد قارچ ها را بر روی پنیر می چینیم و زیتون را برای تزیین پتنزا بر روی مواد بصورت مرتب قرار می دهیم.
سپس قالب را در درون فر با دمای ۲۵۰ قرار می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه البته بستگی دارد  به فر مورد استفاده چگونه باشد این دما و مدت زمان پخت را تنظیم کنیم
دستور تهیه گوشت آب پز برای رست بیف
گوشت ران گوساله را خوب تمیز کنید و بشویید و سپس به صورت بزرگ و به شگل مکعب مربع خورد کند و در یک ظرف قرار دهید و آب اضافه کنید و پیاز و مقداری ادیه و فلفل سبز نیز اضافه کنید بگذارید که بر روی حرارت تا بپزد
گروه فوق خصصی irahfc پیشرو ونوآور در راه اندازی فست فود کافی شاپ و رستوران ایتالیایی با استفاده از تجهیزات پیشرفته و مدرن دنیا در کنار شما هستیم
مهندس حسینی ۰۹۲۶۰۱۱۹۳۷