نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در راه اندازی فست فود

نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در راه اندازی فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در راه اندازی فست فود بسیار مهم و دارای اهمیت می باشد. این مهم از جهات بسیار زیادی قابل توجه و تامل است. این موارد می تواند شامل آیتم های زیر باشد:

  • تعیین نقطه سر به سر
  • تعیین قیمت تمام شده غذا ها
  • تعیین سود حاصله از هر غذا
  • تعیین استراتژی فروش
نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در راه اندازی فست فود

نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در راه اندازی فست فود

نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در راه اندازی فست فود

در محاسبه قیمت تمام شده غذاها باید موارد زیر را در نظر بگیریم:

  • قیمت مواد اولیه غذا ها: قطعا یکی از هزینه اصلی در تعیین قیمت غذاها، قیمت مواد اولیه می باشد. هر چند قیمت مواد اولیه در حال حاضر به صورت روزانه تغییر می کند و نرخ ثابتی را نمی توان برای آنها در نظر گرفت. ولی بهتر است که شما یک برنامه اکسل تهیه نمایید و برای محاسبه قیمت تمام شده غذاها فرمول های مناسبی را تعریف نمایید.
  • حقوق پرسنل : حقوق پرسنل معمولا یکی از بزرگترین هزینه ها  می باشد. البته بهتر است حقوق پرسنل را با بیمه و هزینه های جانبی آنها محاسبه کنید. هزینه های جانبی از جمله هزینه غذا و جای خواب.
  • اجاره بها: اجاره نیز یکی دیگر از هزینه های بزرگ می باشد. بهتر است اجاره را نیز در قیمت تمام شده مواد غذایی خود محاسبه کنید.
  • هزینه قبوض: از جمله آب، برق، گاز و تلفن
  • هزینه های سربار: شوینده ها و لوازم بهداشتی و غیره
  • هزینه بسته بندی غذاها: البته هزینه بسته بندی در غذاهای ارسالی بیشتر خواهد بود.

راه اندازی فست فود
گاها مشاهده می شود که برخی از راه انداز های بی تجربه برای محاسبه قیمت تمام شده غذاها تنها هزینه مواد اولیه را محاسبه می کنند و سایر هزینه ها را از قلم می اندازند. هر چند تمامی هزینه های فوق با خطا روبرو هست یعنی شما به هزینه های فوق عددی را نیز به عنوان خطا حساب کنید. مثلا ۲۰% به کل هزینه ها اضافه کنید.
با ما باشید با مقالات حرفه ای راه اندازی فست فود.