نعناع فلفلی

نعناع فلفلی

Categories: راه اندازی فست فود

یکی از محبوب ترین گیاهان معطر که در فست فود ها و کافی شاپ ها استفاده می شود، گیاه نعناع می باشد. بوته های نعنا دارای نژادهای مختلفی هستند که هر یک دارای کاربرد جداگانه ای می باشد. به طور مثال نعناع ای که برای نوشیدنی موخیتو با پایه سودا استفاده می شود با نعناع ای که با پایه آب استفاده می گردد تفاوت دارد. ولی ما در اینجا قصد داریم به معرفی یک نژاد معروف از نعناع به نام نعناع فلفلی بپردازیم.نعناع فلفلی با نام علمی Menth piperita یک نوع گیاه از خانواده نعناعیان بومی اروپا می باشد. بیشترین میزان رویش این گیاه در حال حاضر در آمریکا می باشد. نعناع فلفلی دارای گل های بنفش روشن است. این گیاه یکی از پر مصرف ترین گیاهان دارویی است. نعناع فلفلی دارای طبیعت گرم و خشک است. در ایران سبزی نعناع فلفلی در برخی از فروشگاه های محصولات ارگانیک یافت میشود و  همچنین نعناع فلفلی خشک شده را از عطاری میتوان تهیه کرد.  نعناع فلفلی آرامبخش و ضد نفخ است و برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است.  مصرف نعناع فلفلی به صورت دمنوش در ایران افزایش یافته است و در بسیاری از کافی شاپ ها این دمنوش سرو می شود. به دلیل اینکه دمنوش نعناع فلفی کمک به هضم غذا میکند و همچنین باعث خوشبو شدن دهان می شود می توان در رستوران ها و فست فود ها بعد از غذا این دمنوش را سرو کرد