هزینه استخدام مشاور برای راه اندازی فست فود و رستوران

هزینه استخدام مشاور برای راه اندازی فست فود و رستوران

Categories: راه اندازی فست فود

یکی از هزینه های اولیه که قبل از راه اندازی فست فود و رستوران صورت می پذیرد، هزینه استخدام مشاور برای  راه اندازی فست فود و رستوران  می باشد. با توجه به اینکه اکثر دوستانی که به تازگی وارد این عرصه پر مخاطره می شوند از اطلاعات کافی برای راه اندازی فست فود و رستوران برخوردار نیستند، لذا حضور کارشناسان خبره می تواند به آنها کمک شایان ذکری بنماید. در این مطلب به صورت اختصاصی به این مهم می پردازیم.
iranhfc

هزینه استخدام مشاور برای راه اندازی فست فود و رستوران

در مورد هزینه استخدام مشاور برای راه اندازی فست فود و رستوران باید به موارد و نکات زیر اشاره نماییم:

⦁ منظور از مشاور فردی نیست که تمامی زمان راه اندازی را در کنار شما باشد. اگر شما به دنبال فردی هستید که در تمام مدت زمان راه اندازی کنار شما باشد و به نوعی در این مدت با شما زندگی کند، قطعا شما نمی توانید از مشاوران خبره و حرفه ای استفاده نمایید. گاها مشاهده می شود برخی از افراد بنا به دلایل عاطفی در همه امور مایل هستند که کسی در کنارشان باشد. برای این افراد استخدام مشاور نمی تواند گره گشای مشکلاتشان باشد. زیرا این افراد بنا به این درخواست همیشه از مشاوران بسیار بی کیفیت استفاده می نمایند.
⦁ همه چیز را همگان دانند. اصولا امور مربوط به مشاوره در راه اندازی فست فود و رستوران اموری است که توسط یک تیم حرفه ای ارائه می گردد. لذا نباید انتظار داشت که یک نفر همه چیز را بداند. مسائلی مربوط به دکوراسیون، تجهیزات، آشپزی، مدیریت، اداری و … پس در این حوزه تمامی خدمات توسط یک نفر به شما ارائه نخواهد گردید. گاها مشاهده می شود برخی از افراد فاقد تخصص که با اعتماد به نفس کاذب اقدام به ارائه مشاوره در همه زمینه ها می نمایند. گاها این افراد سطح تحصیلاتی پایین تر از سیکل دارند و برای شما استراتژی بر اساس مدل های پیشرفته را می خواهند بیان کنند که در پایان چیزی جز خروج سریع از بازار و ورشکستگی مطلق را برای شما نخواهد داشت.
⦁ اصولا فرایند مشاوره و راه اندازی فست فود و رستوران هزینه بر می باشد. و گروه هایی که اقدام به ارائه این خدمات می نمایند هزینه های بالایی را نیز خود می پردازند. پس منطقی است که هزینه بالایی را نیز به شما پیشنهاد دهند. گاها برخی از افراد با هزینه بسیار پایین این کار را انجام می دهند که در پایان شما شاهد این خواهید بود که بخش اعظمی از خدمات به شما داده نشده است. اصولا خدمات راه اندازی چیزی بین ده تا هشتاد میلیون برای شرکت ارائه دهنده خدمات هزینه دارد. و گاها در بعضی از قراردادها شرکت زیان می دهد.
⦁ حجم خدمات درخواستی تاثیر بسیار مستقیمی روی هزینه استخدام مشاور شما دارد. بدیهی است اگر شما فقط یک بیزنس پلان برای راه اندازی فست فود یا  رستوران خود بخواهید این هزینه با هزینه خدمات جامع و کامل متفاوت می باشد. گروه های حرفه ای با معرفی پکیج های گوناگون اقدام به ارائه خدمات می نمایند.
⦁ همیشه سعی کنید از افراد و شرکت های معتبر که دارای توان مالی بالاتری هستند استفاده نمایید قطعا کسانی که هیچ آدرسی ندارند، هیچ کمکی به شما نمی توانند بکنند و در حقیقت سرمایه گذاری شما با ریسک بالایی برخوردار خواهد بود زیرا این افراد پاسخگو نیستند و هر از گاهی می آیند و می روند.
⦁ هزینه پکیج های گروه iranhfc  در پنج پکیج با خدمات متفاوت ارائه می گردد که قیمت هر یک به ترتیب زیر می باشد:

خدمات گروه IRANHFC برای مشتریان در سال ۱۳۹۶ با قیمت مصوبه هیت مدیره به ترتیب زیر خواهد بود.
iranhfc

پکیج شماره یک: هشت میلیون تومان (ده روز خدمات)
  • تهیه لیست غذاها.
  • تنظیم دستورالعمل تهیه غذاها.
  • تعیین گرماژ مواد اولیه.
  • تعیین برند هر یک از مواد اولیه.
  • آموزش آماده سازی غذاها.
  • آموزش مرینیت غذاها.
  • آموزش طبخ و تهیه غذاها.
  • آموزش درسینگ غذاها.
  • آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه.

iranhfc

پکیج شماره دو: هیجده میلیون تومان (بیست روز خدمات)
  • تهیه لیست غذاها.
  • تنظیم دستورالعمل تهیه غذاها.
  • تعیین گرماژ مواد اولیه.
  • تعیین برند هر یک از مواد اولیه.
  • آموزش اصول نگهداری مواد اولیه.
  • آموزش آماده سازی غذاها.
  • آموزش مرینیت غذاها.
  • آموزش طبخ و تهیه غذاها.
  • آموزش درسینگ غذاها.
  • آموزش کنترل کیفیت غذاها.
  • آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه.
  • انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری و راه اندازی آن.
  • مشاوره در بسته بندی غذاهای ارسالی برای مشتریان.
  • طراحی و گرافیک مربوط به اقلام چاپی، لوگو ، تابلوها و ….
  • ارائه فرم ها و چک لیست های  کنترل تولید، منابع انسانی، مالی، بهداشت که وجود آنها، به تشخیص مشاور، ضروری است.
  • پیشنهاد تامین کنندگان مواد اولیه به همراه ارائه بانک اطلاعاتی در اختیار گروه IRANHFC.
  • یکپارچه سازی سازمانی از جمله مشاوره در خرید و دوخت  لباس پرسنل و غیره.
  • امور گزینش پرسنل.
  • آموزش پرسنل.

iranhfc

پکیج شماره سه: بیست و هشت میلیون تومان (سی روز خدمات)
  • تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز
  • جانمایی تجهیزات بر اساس نرم افزار AUTO CAD دو بعدی
  • راه اندازی ماشین آلات
  • آموزش کامل کار با ماشین آلات
  • تهیه لیست غذاها
  • تنظیم دستورالعمل تهیه غذاها
  • تعیین گرماژ مواد اولیه
  • تعیین برند هر یک از مواد اولیه
  • آموزش اصول نگهداری مواد اولیه
  • آموزش آماده سازی غذاها
  • آموزش مرینیت غذاها
  • آموزش طبخ و تهیه غذاها
  • آموزش درسینگ غذاها
  • آموزش کنترل کیفیت غذاها
  • آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه
  • انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری و راه اندازی آن
  • مشاوره در بسته بندی غذاهای ارسالی برای مشتریان
  • طراحی و گرافیک مربوط به اقلام چاپی، لوگو ، تابلوها و ….
  • ارائه فرم ها و چک لیست های  کنترل تولید، منابع انسانی، مالی، بهداشت که وجود آنها، به تشخیص مشاور، ضروری است
  • پیشنهاد تامین کنندگان مواد اولیه به همراه ارائه بانک اطلاعاتی در اختیار گروه IRANHFC.
  • یکپارچه سازی سازمانی از جمله مشاوره در خرید و دوخت  لباس پرسنل و غیره.
  • امور گزینش پرسنل.
  • آموزش پرسنل.
  • تهیه شرح وظایف پرسنل.

iranhfc

پکیج شماره چهار: سی و پنج میلیون تومان (چهل و پنج روز خدمات)
  • تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز.
  • جانمایی تجهیزات بر اساس نرم افزار AUTO CAD دو بعدی.
  • راه اندازی ماشین آلات.
  • آموزش کامل کار با ماشین آلات.
  • آموزش تعمیر و نگهداری ماشین آلات.
  • تهیه نقشه مهندسی (برداشتن پلان مجموعه) با نرم افزار AUTO CAD  دو بعدی.
  • تهیه نقشه تاسیسات شامل: آب و فاضلاب – گاز و آب گرمکن – برق، شبکه، ارتباط داخلی – تهویه.
  • طراحی سه بعدی (۳D MAX).
  • ارائه نقشه های اجرایی.
  • ارائه متریال اجرایی.
  • تهیه لیست غذاها.
  • تنظیم دستورالعمل تهیه غذاها.
  • تعیین گرماژ مواد اولیه.
  • تعیین برند هر یک از مواد اولیه.
  • آموزش اصول نگهداری مواد اولیه.
  • آموزش آماده سازی غذاها.
  • آموزش مرینیت غذاها.
  • آموزش طبخ و تهیه غذاها.
  • آموزش درسینگ غذاها.
  • آموزش کنترل کیفیت غذاها.
  • آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه.
  • انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری و راه اندازی آن.
  • مشاوره در بسته بندی غذاهای ارسالی برای مشتریان.
  • طراحی و گرافیک مربوط به اقلام چاپی، لوگو، تابلوها و …
  • ارائه فرم ها و چک لیست های  کنترل تولید، منابع انسانی، مالی، بهداشت که وجود آنها، به تشخیص مشاور، ضروری است.
  • پیشنهاد تامین کنندگان مواد اولیه به همراه ارائه بانک اطلاعاتی در اختیار گروه IRANHFC.
  • یکپارچه سازی سازمانی از جمله مشاوره در خرید و دوخت  لباس پرسنل و غیره.
  • امور گزینش پرسنل.
  • آموزش پرسنل.
  • تهیه شرح وظایف پرسنل.
  • حضور پرسنل تا سی روز بعد از افتتاحیه.
  • تامین مواد اولیه کم مصرف و نایاب.
  • پشتیبانی فنی تا شش ماه بعد از راه اندازی.
  • کنترل کیفیت تا شش ماه بعد از راه اندازی به صورت رندوم.

iranhfc

پکیج شماره پنج: صد و پنجاه میلیون تومان (شش ماه خدمات)
  • تهیه Business plan برا اساس مدل Canvas.
  • تهیه استراتژی بر اساس مدل SWOT.
  • مانیتورینگ رقبا.
  • انتخاب لوکیشن.
  • برآورد هزینه تجهیزات آشپزخانه، دکوراسیون و غیره.
  • انتخاب نام مجموعه.
  • تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز.
  • جانمایی تجهیزات بر اساس نرم افزار AUTO CAD دو بعدی.
  • حمل ماشین آلات.
  • نصب ماشین آلات.
  • راه اندازی ماشین آلات.
  • آموزش کامل کار با ماشین آلات.
  • آموزش تعمیر و نگهداری ماشین آلات.
  • تهیه نقشه مهندسی (برداشتن پلان مجموعه) با نرم افزار AUTO CAD  دو بعدی.
  • تهیه نقشه تاسیسات شامل: آب و فاضلاب – گاز و آب گرمکن – برق، شبکه، ارتباط داخلی – تهویه.
  • طراحی سه بعدی (۳D MAX).
  • ارائه نقشه های اجرایی.
  • ارائه متریال اجرایی.
  • نظارت بر اجرا.
  • تهیه لیست غذاها.
  • تنظیم دستورالعمل تهیه غذاها.
  • تعیین گرماژ مواد اولیه.
  • تعیین برند هر یک از مواد اولیه.
  • آموزش اصول نگهداری مواد اولیه.
  • آموزش آماده سازی غذاها.
  • آموزش مرینیت غذاها.
  • آموزش طبخ و تهیه غذاها.
  • آموزش درسینگ غذاها.
  • آموزش کنترل کیفیت غذاها.
  • آموزش کار با تجهیزات آشپزخانه.
  • انتخاب نرم افزار فروش و حسابداری و راه اندازی آن.
  • مشاوره در بسته بندی غذاهای ارسالی برای مشتریان.
  • طراحی و گرافیک مربوط به اقلام چاپی، لوگو ، تابلوها و …
  • ارائه فرم ها و چک لیست های  کنترل تولید، منابع انسانی، مالی، بهداشت که وجود آنها، به تشخیص مشاور، ضروری است.
  • پیشنهاد تامین کنندگان مواد اولیه به همراه ارائه بانک اطلاعاتی در اختیار گروه IRANHFC.
  • جداول ارزش تغذیه   غذاهای در نظر گرفته شده در منو( محدود به میزان کالری، کربوهیدرات، فیبر، پروتیین و چربی ).
  • یکپارچه سازی سازمانی از جمله مشاوره در خرید و دوخت  لباس پرسنل و غیره.
  • امور گزینش پرسنل.
  • آموزش پرسنل.
  • تهیه شرح وظایف پرسنل.
  • همگام با شما به مدت سی روز.
  • حضور پرسنل تا شش ماه بعد از افتتاحیه.
  • تامین مواد اولیه کم مصرف و نایاب.
  • پشتیبانی فنی تا شش ماه بعد از راه اندازی.
  • کنترل کیفیت تا شش ماه بعد از راه اندازی به صورت رندوم.
  • ارائه مشاوره  در مورد فروش و شیوه های جذب مشتری.
  • بررسی و آنالیز فروش به صورت ماهیانه.
  • راه اندازی واحد دلیوری.
  • ایجاد کمپین تبلیغاتی.
  • استعلام نام از اداره ثبت.
  • ثبت علامت تجاری.
  • ایجاد ساختار برند.
  • هویت سازی برای برند.
  • ساخت شخصیت برند.

 
مشتریان می توانند با مراجعه به دفتر مرکزی iranhfc  از شرایط خدمات و سایر موارد اطلاعات کافی را کسب نموده و اقدام به خرید خدمات مورد نیاز خود بنمایند.
این مقاله در مورد هزینه استخدام مشاور برای راه اندازی فست فود و رستوران توضیح می دهد.