همه چیز درباره راه اندازی فست فود

همه چیز درباره راه اندازی فست فود

Categories: راه اندازی فست فود

در این مطلب قصد داریم به همه چیز درباره راه اندازی فست فود بپردازیم. برای کسانی که قصد راه اندازی فست فود را دارند، مطالعه این مطالب الزامی می باشد.
شما به جای پرداخت هزینه های بالای راه اندازی با مطالعه مقالات زیر می توانید به عنوان یک راه انداز فست فود، فست فود خود را راه اندازی نمایید.
تمامی این مطالب توسط گروه صنعتی IRANHFC  تهیه شده است. گروه IRANHFC  وارد کننده و تولید کننده تجهیزات با کیفیت فست فود می باشد. ( بازدید از کارخانه گروه IRANHFC  برای عموم آزاد است)
روی مطلب مورد نظر کلیک نمایید و پاسخ سوال خود را مطالعه فرمایید
 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود

 


مطالعات مقدماتی

آشنایی با طرح توجیهی راه اندازی فست فود

  1. طرح توجیهی کاربردی در فست فود
  2. طرح تجاری یا BUSINESS PLAN فست فود
  3. بیزنس پلان فست فود
  4. طرح توجیهی فست فود به زبان ساده
  5. بیزنس پلان های مختلف با زبان کانواس

 
آشنایی با استراتژی در راه اندازی فست فود

  1. اهمیت برنامه ریزی استراتژیک در فست فود و کافی شاپ
  2. شناسایی و تحلیل فرصتها در بازار صنعت غذا مخصوصا فست فود و کافی شاپ
  3. سازماندهی در فست فود
  4. هدف گذاری در فست فود
  5. تعیین بازار هدف برای فست فود
  6. تحلیل رقبا در راه اندازی فست فود
  7. تفکر استراتژیک در راه اندازی فست فود
  8. تفکر استراتژیک در فست فود کافی شاپ و رستوران ملل

 
آشنایی با هزینه های راه اندازی فست فود

  1. هزینه استخدام مشاور برای راه اندازی فست فود و رستوران
  2. هزینه مطالعات مقدماتی و استراتژیک قبل از راه اندازی فست فود
  3. هزینه مانیتورینگ رقبا با توجه به استراتژی تدوین شده
  4. هزینه رهن مغازه برای راه اندازی فست فود و رستوران
  5. هزینه اجاره قبل از راه اندازی فست فود و رستوران
  6. هزینه اجاره قبل از رسیدن به نقطه سر به سر در فست فود و رستوران
  7. هزینه طراحی دکوراسیون داخلی فست فود و رستوران
  8. هزینه اجرای تاسیسات فست فود و رستوران
  9. هزینه اجرای تابلوهای منو برد و سر درب مغازه
  10. هزینه اجرای کف و سقف فست فود و رستوران
  11. هزینه دیواره ها و کارهای دکوراتیو فست فود و رستوران
  12. هزینه سیستم های حسابداری و مکانیزه نمودن فست فود و رستوران
  13. هزینه سیستم تهویه و سرمایش و گرمایش در فست فود و رستوران
  14. هزینه تجهیزات آشپزخانه آماده سازی در فست فود و رستوران
  15. هزینه تجهیزات آشپزخانه بخش پخت در فست فود و رستوران
  16. هزینه حمل، نصب و راه اندازی تجهیزات فست فود و رستوران
  17. هزینه چاپ و بسته بندی در فست فود و رستوران
  18. هزینه عکس برداری از غذاها برای منو برد و کاتولوگ در فست فود و رستوران
  19. هزینه های اداری در راه اندازی فست فود و رستوران
  20. هزینه تبلیغات قبل از راه اندازی فست فود و رستوران
  21. هزینه خرید مواد اولیه خام برای راه اندازی فست فود و رستوران
  22. هزینه تهیه مواد اولیه خشک برای راه اندازی فست فود و رستوران
  23. هزینه خرید لباس پرسنل
  24. هزینه های افتتاحیه فست فود و رستوران
  25. هزینه حقوق و دستمزد پرسنل در فست فود و رستوران
  26. هزینه بیمه پرسنل در فست فود و رستوران
  27. هزینه صبحانه، ناهار و شام پرسنل برای فست فود و رستوران
  28. هزینه قبوض در فست فود و رستوران
  29. هزینه مالیات و عوارض برای فست فود و رستوران
  30. هزینه اجاره فست فود و رستوران
  31. هزینه اشتباهات پرسنلی در فست فود و رستوران
  32. هزینه تبلیغات بعد از راه اندازی در فست فود و رستوران
  33. هزینه تخفیف برای افزایش فروش در فست فود و رستوران
  34. هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات در فست فود و رستوران
  35. هزینه رفع کمبود ماشین آلات در فست فود و رستوران

 
آشنایی با امور اداری در راه اندازی فست فود

  1. شرایط اخذ جواز فست فود
  2. مجوزهای لازم از اداره بهداشت برای راه اندازی فست فود
  3. الزامات اماکن برای راه اندازی فست فود
  4. مجوزهای شهرداری برای راه اندازی فست فود
  5. مجوزهای لازم از اداره گاز برای راه اندازی فست فود
  6. مجوزهای لازم از اداره برق برای راه اندازی فست فود
  7. مجوزهای لازم از اداره آب و فاضلاب برای راه اندازی فست فود

 
آشنایی با محیط کسب و کار راه اندازی فست فود

  1. درآمد واقعی فست فودها
  2. آیا سود فست فود ها ۵۰% از فروش است
  3. تامین کنندگان مواد اولیه فست فود
  4. بررسی فست فودهای رقیب
  5. راه اندازی فست فود بیرون بر
  6. راه اندازی فست فود با کمترین هزینه
  7. راه اندازی فست فود در تهران
  8. راه اندازی فست فود در شیراز
  9. راه اندازی فست فود در مشهد
  10. راه اندازی فست فود در اهواز
  11. راه اندازی فست فود در کرمان
  12. راه اندازی فست فود در اصفهان
  13. راه اندازی فست فود در تبریز
  14. راه اندازی فست فود در گرگان
  15. راه اندازی فست فود در بندرعباس
  16. راه اندازی فست فود در قم
  17. راه اندازی فست فود در اراک
  18. راه اندازی فست فود در کرج
  19. راه اندازی فست فود در رشت
  20. راه اندازی فست فود در مازندران
  21. راه اندازی فست فود در زاهدان
  22. راه اندازی فست فود در سنندج
  23. راه اندازی فست فود در شهرهای کوچک
  24. راه اندازی فست فود در خارج از کشور

 
آشنایی با ماهیت راه اندازی فست فود

  1. راه اندازی فست فود
  2. مواردی که قبل از راه اندازی یک رستوران باید بدانیم
  3. مراحل راه اندازی فست فود
  4. چگونگی شروع یک کسب و کار مانند فست فود ۱
  5. چگونگی شروع یک کسب و کار مانند فست فود ۲
  6. چگونگی شروع یک کسب و کار مانند فست فود ۳
  7. چگونگی شروع یک رستوران
  8. کسب و کار رستوران فست فود
  9. مهمترین آیتم ها در راه اندازی فست فود و رستوران
  10. سختی های راه اندازی فست فود
  11. متراژ مغازه برای راه اندازی فست فود
  12. مزایای راه اندازی فست فود در خیابان اصلی
  13. معرفی کامل گروه IRANHFC  در حوزه راه اندازی فست فود

 
پیشنهاداتی برای موفق بودن در راه اندازی فست فود

  1. راز موفقیت در فست فود
  2. پیشنهاداتی برای راه  اندازی فست فود
  3. ایده های نو در راه اندازی فست فود
  4. نمونه های خلاقانه در راه اندازی فست فود
  5. اهمیت مشاوره متخصص در راه اندازی فست فود
  6. اهمیت مدیریت هزینه در راه اندازی فست فود
  7. پرداخت هزینه های بالا برای رسپی و فرمولاسیون
  8. انتخاب سطح دکوراسیون در راه اندازی فست فود
  9. چاپ و بسته بندی در راه اندازی فست فود
  10. لباس پرسنل برای راه اندازی فست فود
  11. مواد اولیه مناسب برای فست فود
  12. با سرمایه کم چگونه فست فود راه اندازی کنیم
  13. از پرسنل با کیفیت در فست فود خود استفاده نمایید

 
راه اندازی فست فود با iranhfc

  1. شعار اخلاقی مشاوران IRANHFC
  2. چرا IRANHFC ؟
  3. تخصص های لازم برای راه اندازی فست فود
  4. معرفی مدیریت گروه IRANHFC
  5. راه اندازی فست فود با سیستم IRANHFC
  6. نقش مطالعات مقدماتی در راه اندازی فست فود
  7. مراقب دلال های تجهیزات فست فود و راه اندازی فست فود باشید؟
  8. لیست خدمات گروه iranhfc
  9. سوالات متداول از کارشناسان گروه iranhfc

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود

همه چیز درباره راه اندازی فست فود

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


دکوراسیون

طراحی و اجرای دکوراسیون فست فود

  1. نقش طراحی سردر در رستوران
  2. کناف در طراحی داخلی فست فود و کافی شاپ
  3. کناف نسلی نو از دکوراسیون در فست فود و کافی شاپ
  4. اهمیت ۳DMAX  در طراحی دکوراسیون فست فود کافی شاپ و رستوران ایتالیایی
  5. عوامل موثر در دیزاین خارجی فست فود
  6. دکوراسیون فست فود و رستوران
  7. طراحی داخلی فست فود و کافی شاپ به صورت سه بعدی
  8. نقش گرافیک در طراحی دکوراسیون فست فود
  9. طرح صنعتی در دکوراسیون فست فود
  10. انواع متدهای دکوراسیون فست فود
  11. نقش چوب در دکوراسیون فست فود، کافی شاپ و رستوران
  12. انواع نورپردازی در رستوران
  13. تهیه کانتر فست فود
  14. استفاده از کاغذ دیواری در فست فود
  15. پرده هوا در فست فود
  16. درب اتومات در فست فود
  17. کاناپه در فست فود و کافی شاپ
  18. ارتفاع میز و صندلی فست فود
  19. استفاده از المانهای ویژه در فست فود
  20. میز VIP در فست فود
  21. میز CIP  در فست فود
  22. محیط سر باز در فست فود
  23. آب نما در فست فود
  24. چادر های تزئینی در فست فود
  25. کف چمن در فست فود
  26. شستشو و دکوراسیون فست فود
  27. انتخاب صندلی مناسب برای دکوراسیون فست فود
  28. صندلی کودک در فست فود
  29. کاشی سرامیک فست فود
  30. آجر در اجرای فست فود
  31. نقش تابلوها و انواع آن در دکوراسیون فست فود
  32. تزئین دکوراسیون فست فود
  33. کاهش هزینه های دکوراسیون فست فود
  34. ایده های دکوراسیون داخلی برای رستوران و فست فود
  35. نقش گل و گیاه در دکوراسیون داخلی رستوران
  36. خلاقیت در دکوراسیون فست فود

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


تجهیزات

نکاتی در مورد تجهیزات فست فود

  1. ابعاد تجهیزات فست فود
  2. طراحی آشپزخانه فست فود
  3. تجهیزات فست فود
  4. نقشه چیدمان تجهیزات آشپزخانه
  5. چیدمان آشپزخانه صنعتی
  6. لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود
  7. اصول چیدمان تجهیزات آشپزخانه فست فود
  8. چه تجهیزاتی برای راه اندازی فست فود و رستوران مورد نیاز است؟
  9. اهمیت بالانس خطوط در راه اندازی فست فود
  10. از چه جایی تجهیزات فست فود بخریم
  11. تجهیزات فست فود دسته دوم
  12. اهمیت گارانتی در تجهیزات فست فود
  13. فروش تجهیزات فست فود
  14. قیمت تجهیزات فست فود
  15. خرید تجهیزات فست فود
  16. تعمیر و نگهداری ماشین آلات فست فود
  17. وارد کننده تجهیزات فست فود
  18. تولید کننده تجهیزات فست فود
  19. بازدید از تجهیزات فست فود
  20. تجهیزات فست فود گروه IRANHFC

 

راه اندازی فست فود

معرفی تجهیزات فست فود

  1. سانتریفیوژ فست فود
  2. ساختار هود در فست فود
  3. تجهیزات صنعتی مرغ کنتاکی
  4. ماشین آلات مرغ سوخاری
  5. بردینگ مرغ سوخاری
  6. مریناتور مرغ سوخاری
  7. دیس پلی مرغ سوخاری
  8. سرخ کن مرغ سوخاری
  9. سرخ کن هنی پنی
  10. برنامه سرخ کن مرغ هنی پنی level 1
  11. برنامه سرخ کن مرغ هنی پنی level 2
  12. تجهیزات صنعتی مورد نیاز برای تهیه سرخ کن سیب زمینی
  13. تجهیزات صنعتی مورد نیاز برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده
  14. اسکپ سیب زمینی
  15. انواع مدل های سرخ کن سیب زمینی
  16. سرخ کن صنعتی
  17. سرخ کن سیب زمینی
  18. شوت سیب زمینی
  19. مقایسه سرخ کن سیب زمینی دین و اسکوفیر
  20. سرخ کن سیب زمینی فرای مستر
  21. سرخ کن سیب زمینی برقی
  22. انواع یخچال صنعتی
  23. یخچال و فریزر ایستاده فست فود
  24. یخچال و فریزر میز کاری فست فود
  25. یخچال و فریزر  تاپینگ فست فود
  26. فریزر کشویی زیر گریل برگر
  27. یخچال نوشابه فست فود
  28. چگونه کیفیت یخچال صنعتی را تشخیص بدهیم
  29. تفاوت فر پیتزا ریلی یا صندوقی در چیست؟
  30. آشنایی با فر پیتزا
  31. فر پیتزا
  32. فر پیتزا ریلی و انواع آن
  33. فر پیتزای صندوقی و انواع آن
  34. پروفر پیتزا
  35. فر پیتزای لینکولن
  36. فر پیتزای نوژن
  37. فر پیتزای هاوین
  38. فر پیتزای مجملی
  39. خمیر گیر پیتزا
  40. خمیر پهن کن پیتزا
  41. خمیر باز کن ایتالیایی
  42. قالب پیتزا
  43. گرم نگه دار پیتزا
  44. خط تولید همبرگر در فست فود
  45. ساندویچ ساز
  46. گریل در فست فود
  47. مقایسه گریل APW  با ESCOFFIER
  48. صفحه چدنی در فست فود
  49. چهار شعله فست فود
  50. انواع تستر نان در فست فود
  51. شوت ساندویچ
  52. همبرگر زن در فست فود
  53. چرخ گوشت فست فود
  54. گریل زغالی کابینت دار
  55. گریل تخت کابینت دار
  56. اجاق چهار شعله کابینت دار
  57. دستگاه کباب ترکی
  58. دستگاه سالاماندر فست فود
  59. دستگاه گریل اتوماتیک
  60. اسلایسر گوجه فرنگی
  61. کالباس بر در فست فود
  62. دستگاه هالد در فست فود
  63. مخلوط کن سس فست فود
  64. پمپ سس فست فود
  65. گرم کن سس فست فود
  66. یخ ساز فست فود
  67. نوشابه ساز فست فود
  68. آب پرتقال گیری فست فود
  69. آب میوه گیری فست فود
  70. دستگاه تولید موهیتو در فست فود
  71. کاهو خشک کن فست فود
  72. دستگاه پاستا پز
  73. سینک ظرف شویی  فست فود
  74. انواع آبچکان  فست فود
  75. میز کار استیل فست فود
  76. کابینت استیل فست فود
  77. بن ماری استیل فست فود
  78. انواع ظروف برای پخت غذا

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


آموزش

  1. اطلاعات راه اندازی فست فود
  2. سیستم آموزشی فست فود
  3. راه اندازی کسب و کار فست فود
  4. آموزش راه اندازی فست فود از مقدماتی تا پیشرفته
  5. مراحل راه اندازی فست فود
  6. مراحل تاسیس فست فود

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


مدیریت

 

  1. نقش مدیریت در رستوران
  2. رشد فرهنگی پرسنل در فست فود
  3. دستیار مدیر در فست فودهای زنجیره ای
  4. حقوق پرسنل فست فود
  5. بیمه پرسنل فست فود
  6. چه فرصت ها و چه تهدیدهایی در صنعت رستوران وجود دارد
  7. آیین مهمانداری در رستوران
  8. انواع بحران در فست فود
  9. نحوه مدیریت فست فود
  10. تغییر و مدیریت استراتژی در فست فود
  11. پیشنهادات ساده و کاربردی جهت موفقیت فست فود یا رستوران
  12. چطور فست فود خودمان را مدیریت کنیم
  13. اشتباه رایج فست فودها در ماه رمضان و پیشنهادات
  14. چگونه به یک مدیر فست فود بهتری تبدیل شوید؟

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


مدیریت مالی

  1. هزینه تقریبی راه اندازی فست فود و کافی شاپ
  2. میزان سرمایه گذاری بهینه در فست فود
  3. میزان حجم سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی یک فست فود
  4. محاسبه قیمت ها در فست فود یا کافی شاپ
  5. لیست قیمت تجهیزات فست فود
  6. قیمت ماشین آلات و تجهیزات فست فود
  7. سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی فست فود
  8. سرمایه گذاری در فست فود
  9. نحوه محاسبه مالیات در فست فود
  10. حسابداری فست فود
  11. اجاره مغازه ها در فست فود
  12. هزینه قبوض در فست فود
  13. آیا می توان گفت سرمایه گذاری در فست فود و کافی شاپ بدون ریسک است؟
  14. هزینه قبوض در فست فود
  15. اجاره فست فود چگونه محاسبه می شود
  16. اجاره ویرانگر فست فود و رستوران
  17. نحوه محاسبه هزینه راه اندازی یک کسب و کار مانند فست فود یا رستوران
  18. اهمیت قیمت گذاری در فست فود و رستوران
  19. حسابداری در فست فود
  20. مالیات در فست فود
  21. برآورد راه اندازی فست فود
  22. نقطه سر به سر در فست فود
  23. نحوه محاسبه قیمت تمام شده غذا در فست فود
  24. نحوه محاسبه حقوق پرسنل در فست فود
  25. نحوه تسویه پیک های موتوری در فست فود
  26. نحوه تسویه با صندوقدارهای فست فود
  27. شرایط خرید مواد اولیه در فست فود

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


مدیریت منابع انسانی

  1. ویژگی و وظایف آشپز رستوران
  2. وظایف مدیر فست فود
  3. نقش یک سرپرست یا استاد راهنما در فست فود و رستوران
  4. نحوه انتخاب نیرو از متقاضیان کار در فست فود
  5. فرم استخدام در فست فود
  6. مدیریت منابع انسانی در فست فود
  7. بی انظباطی پرسنل در فست فود
  8. سیستم ارزیابی و پاداش برای پرسنل فست فود
  9. شرح وظایف یک مدیر خدمات غذایی
  10. اهمیت تشکیل جلسات بین مدیر و پرسنل فست فود یا کافی شاپ
  11. رمز و رازهای یک گارسون خوب
  12. چگونه پرسنل با انگیزه در فست فود داشته باشیم؟
  13. آشپز در فست فود
  14. سوپروایزر در فست فود
  15. پیتزا زن در فست فود
  16. همبرگر زن در فست فود
  17. سالن کار در فست فود
  18. پیک موتوری در فست فود
  19. کانتر کار در فست فود
  20. صندوقدار در فست فود
  21. مسئول خرید در فست فود
  22. مدیر فست فود
  23. فرم ها و چک لیست ها در فست فود

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


بهداشت

  1. نظافت سالن در فست فود
  2. نظافت آشپزخانه فست فود
  3. چگونه فست فود بهداشتی داشته باشیم
  4. چرا رعایت اصول بهداشتی در فست فود مهم است؟
  5. بهداشت در رستوران
  6. نظافت آشپزخانه فست فود
  7. فست فود غذای سالم
  8. فساد در نان
  9. نظافت آشپزخانه فست فود
  10. نظافت سالن در فست فود
  11. چگونه فست فود بهداشتی داشته باشیم؟
  12. اهمیت سرویس بهداشتی در فست فود

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


رسپی

  1. محصولات ارگانیک در رستوران
  2. کنتاکی در فست فود
  3. روش بوفه در فست فودها و رستوران ها
  4. راه اندازی رستوران ارگانیک
  5. چگونه در فست فود غذایی سالم بخوریم
  6. تهیه مرغ سوخاری بدون سرخ کن هنی پنی
  7. اصول منو نویسی در فست فود و رستوران
  8. طرز تهیه فیله سوخاری ( چیکن استریپس)
  9. طرز تهیه سیب زمینی منجمد
  10. پودر مرغ سوخاری
  11. مرغ سوخاری در فست فود
  12. ارتقا منو فست فود
  13. بخشی از منو فست فودهای زنجیره ای رونفیله
  14. منو فست فود های زنجیره ای کیپو
  15. چگونه رژیم غذایی سالم داشته باشیم؟
  16. فرمول خمیر پیتزا
  17. فرمول سس پیتزا
  18. فرمول پیتزا استیک
  19. فرمول پیتزا چیکن
  20. فرمول پیتزا پپرونی
  21. فرمول پیتزا مخصوص
  22. فرمول پیتزا رست بیف
  23. فرمول پیتزا قارچ و گوشت
  24. فرمول پیتزا سبزیجات
  25. فرمول پیتزای مکزیکی
  26. فرمول پیتزا قارچ
  27. فرمول همبرگر
  28. فرمول انواع برگر
  29. فرمول چیکن برگر کبابی
  30. فرمول چیکن برگر سوخاری
  31. فرمول پودر مرغ سوخاری
  32. طرز تهیه مرغ سوخاری در فست فود
  33. فرمول سالاد سزار
  34. رسپی سالاد سزار به سبک ایتالیایی
  35. فرمول سالاد فصل
  36. فرمول سالاد کلم
  37. فرمول نان سیر
  38. طرز تهیه قارچ سوخاری
  39. طرز تهیه پیاز حلقه ای
  40. طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
  41. سیب زمینی تنوری
  42. فرمول جادویی سس ها در فست فود

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


بازاریابی
تبلیغات در فست فود

  1. هدف تبلیغاتی فست فودها
  2. مهمترین تصمیمات در تبلیغات فست فود و کافی شاپ
  3. مزیت رقابتی تبلیغات در فست فود
  4. تبلیغات فست فودها همراه با منافع اجتماعی
  5. تبلیغات اینترنتی چگونه انجام می شود؟
  6. تبلیغ با جاذبه خنده و طنز در فست فود و کافی شاپ
  7. چگونه برای فست فود یا کافی شاپ خود تبلیغ کنیم؟
  8. تبلیغ تراکتی برای فست فود
  9. تبلیغ با sms  برای فست فود
  10. تبلیغ در مجله های برای فست فود
  11. اهمیت ساخت موشن گرافی در فست فود
  12. جذب کودکان با هپی میل در فست فود
  13. جذب مشتری جدید در فست فود
  14. استراتژی بازاریابی برای راه اندازی یک فست فود
  15. فروش ایده آل فست فود یا کافی شاپ از رویا تا واقعیت
  16. طراحی لوگو در فست فود، رستوران و کافی شاپ
  17. عکس برداری در فست فود یا کافی شاپ
  18. راه های افزایش فروش فست فود، کافی شاپ و رستوران
  19. راه های افزایش فروش در فست فود
  20. اهمیت بسته بندی در فست فود
  21. اهمیت بسته بندی در فست فود و رستوران و کافی شاپ
  22. اهمیت بازاریابی در فست فود و کافی شاپ
  23. چگونگی تخفیف برای افزایش فروش در فست فودها و کافی شاپ ها
  24. انتظار رشد فست فودهای بسیار موفق در شهرستانها
  25. استراتژی بازاریابی برای راه اندازی یک فست فود
  26. بودجه بندی تبلیغاتی در فست فود و کافی شاپ
  27. بررسی تاثیر تورم در آینده فست فودها و کافی شاپ ها
  28. بازاریابی در فست فود و رستوران یا کافی شاپ چیست؟
  29. اهمیت شناخت بازار در مرحله راه اندازی فست فود و کافی شاپ
  30. تاکتیک های مدیریتی و بازرگانی در تبلیغات فست فود، کافی شاپ و هتل
  31. نگرشی نوین از بازریابی در فست فودها

 
 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


برند

  1. راه اندازی فست فود توسط کلاه برداران و دلال ها
  2. نمایندگی فست فود با شرایط ویژه
  3. برندسازی در فست فود
  4. مزایا و معایب استفاده از برند و فرانچایز
  5. مدارک لازم جهت ثبت برند فست فود، کافی شاپ و رستوران
  6. فست فودهای زنجیره ای رونفیله
  7. فست فود کی اف سی
  8. عناصر تشکیل دهنده برندها در فست فود
  9. چرا برندسازی در فست فود
  10. برند چیست؟
  11. فروش برند در فست فود
  12. خلا ثبت در فست فود
  13. برند مک دونالد و شرایط واگذاری
  14. برند ساب وی و شرایط واگذاری
  15. برند KFC آمریکا و شرایط واگذاری
  16. برند پیتزا هات آمریکا و شرایط واگذاری

 

همه چیز درباره راه اندازی فست فود


سایر

  1. تاریخچه ی فست فود
  2. اولین رستوران جهان در کجا و چگونه توسط چه کسی راه اندازی شد؟
  3. واقعیت های صنعت رستوران و فست فود
  4. لزوم تغییرات در فست فود چیست؟
  5. کدام ماده غذایی گرم و کدام سرد است
  6. فست فود
  7. فست فودهای نوین سیستمهای توسعه یافته
  8. ارتباطات در فست فود
  9. اهمیت ارزش تغذیه ای در فست فود
  10. جدول ارزش تغذیه ای در فست فود
  11. پیش بینی افزایش رشد ارگانیک در بازار
  12. بهترین و معروفترین برندهای رستوران و فست فود دنیا
  13. بررسی فست فودهایی با یک خط تولید
  14. اهمیت کنترل کیفیت در صنعت مواد غذایی
  15. BUSINESS PLAN IN FASTFOOD
  16. راه اندازی فست فود و رستوران
  17. راه اندازی فست فود پیتزا
  18. دلایل شکست در راه اندازی فست فود
  19. خدمات گروه IRANHFC  در زمینه راه اندازی کافی شاپ و خدمات منحصر به فرد
  20. چرا گروه IRANHFC؟
  21. تقسیم بندی ساختاری فست فودها