هود و سانتریفیوژ

هود و سانتریفیوژ

Categories: راه اندازی فست فود

یکی از مهمترین فاکتورها در تجهیز فست فود یا رستوران  طراحی و نصب هود و سانتریفیوژ می باشد.اصولا هود ها را به فاکتورهای زیر می توان تقسیم کرد:

  • تک جداره یا دو جداره
  • نوع فیلتر

البته مواردی همچون شیر تخلیه و چراغ داخلی عموما در هو دها نصب می شود.استفاده از هودهای دوجداره عموما در فست فودهای حرفه استفاده می شود،که برای سیستم مکش و دمش همزمان طراحی شده اند.

هود و سانتریفیوژ

فیلترهای موجود در بازار به دو دسته زنبوری و s تقسیم می شوند.

در مورد سانتریفیوژ با توجه به حجم حرارتی موجود و ارتفاع کانال خروجی باید تصمیم حرفه ای گرفته شود.

 

مهندس عباس حسینی

گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ

iranhfc