وظایف یک راه انداز فست فود چیست؟

وظایف یک راه انداز فست فود چیست؟

Categories: راه اندازی فست فود

با توجه به اینکه راه اندازان فست فود دارای صنف یا اتحادیه مشخصی نیستند، لذا ما در اینجا بر آن شدیم تا تمامی وظایف یک راه انداز فست فود را لیست نموده تا کسانی که علاقه مند هستنددر این حوزه فعالیت نمایند، با این وظایف آشنا شوند:
وظایف یک راه انداز فست فود چیست؟

وظایف یک راه انداز فست فود چیست؟

وظایف یک راه انداز فست فود چیست؟

  • انتخاب لوکیشن و مغازه: یکی از وظایف راه انداز فست فود کمک به سرمایه گذار و مشاوره دادن در مورد انتخاب لوکیشن و مغازه می باشد.( راه انداز باید به بازار منطقه، و استانداردهای مغازه آشنا باشد)
  • مشاوره برای تعیین استراتژی ورود به بازار: یک راه انداز فست فود حرفه ای باید در مورد نحوه ورود به بازار و ایجاد مزیت های رقابتی به سرمایه گذاران مشاوره بدهد.
  • برآورد هزینه ها و مدیریت مالی پروژه: یک راه انداز خبره باید یک صورت وضعیت از تمامی هزینه های لازم برای راه اندازی فست فود از صفر تا صد آماده نماید. و دقت کند که پروژه در وسط کار با کسری منابع مالی روبرو نگردد.
  • مشاوره در مورد دکوراسیون فست فود: یک راه انداز فست فود باید اطلاعات لازم را در مورد دکوراسیون و هزینه های تقریبی آن به همراه مدت زمان پروژه داشته باشد.

راه اندازی فست فود

  • طراحی آشپزخانه در فضای دو بعدی کد: یک راه انداز حرفه ای فست فود باید بتواند تمام نیازهای ماشین آلات را به همراه تاسیسات مورد نیاز در برنامه های حرفه ای کد پیاده سازی نموده و به سرمایه گذار پروژه تحویل دهد.
  • مشاوره در خرید تجهیزات بدون دریافت کمیسیون و غرض ورزی: بسیاری از راه انداز ها به این بخش به عنوان یک بخش درآمدزا نگاه می کنند. و لذا هزینه های سرمایه گذار را با دریافت کمیسیون بالاتر می برند. بهتر است در این مرحله راه انداز ورود ننموده و حتی کسی را نیز معرفی ننماید و سرمایه گذار می تواند از اینترنت سریع به سر شاخه ها برسد.
  • استخدام پرسنل: گزینش و استخدام پرسنل یکی دیگر از وظایف راه اندازان فست فود می باشد.
  • نوشتن منو به جزئیات به همراه ترکیبات و اطلاعات حسابداری: یک راه انداز حرفه ای باید بتواند قیمت تمام شده و هزینه سربار و نقطه سر به سر را محاسبه نماید.
  • آموزش پرسنل : آموزش پرسنل در تمامی بخش ها از جمله مدیر، صندوقدار، کانتر کار، سالن کار، آشپز،آماده ساز و غیره همه به عهده راه انداز فست فود می باشد.
  • حضور در سر پروژه تا سه ماه بعد از راه اندازی فست فود: گاها مشاهده شده است که برخی از راه اندازان یک هفته بعد از راه اندازی پروژه را ترک می کنند و سرمایه گذار را وارد شوک می کنند. که سرمایه گذاران باید برای این مهم تعهدات لازم را دریافت نمایند.
  • برنامه ریزی برای فروش: تبلیغات ، ایجاد واحد دلیوری با تمام جزئیات، اشتراک گیری و غیره از وظایف یک راه انداز فست فود است.
  • ثبت برند: یک راه انداز باید بتواند به سرمایه گذار کمک کند تا برند خود را ثبت نماید.
  • معرفی تامین کنندگان مواد اولیه: یک راه انداز فست فود باید بتواند تمامی تامین کنندگان و نحوه قرارداد با آنها را برای سرمایه گذار پروژه انجام دهد.
  • سیستمی کردن و ایجاد فرم ها و چک لیست ها: برای اداره بهتر یک فست فود باید انواع فرم ها و چک لیست ها آماده گردد.

شما می توانید تمامی این خدمات را از گروه iranhfc   دریافت نمایید.