پودر مرغ سوخاری

پودر مرغ سوخاری

Categories: راه اندازی فست فود

پودر مرغ سوخاری

پودر مرغ سوخاری
یکی از خطوط اصلی فست فودها خط تولید مرغ سوخاری یا همان مرغ کنتاکی می باشد که از طرفداران زیادی برخوردار است.
ما در این مطلب به یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده کیفیت مرغ سوخاری که همان پودر مرغ سوخاری است خواهیم پرداخت.
اگر بخواهیم به عوامل موثر در کیفیت مرغ سوخاری بپردازیم می توانیم موارد زیر را نام ببریم:

  • تجهیزات تهیه مرغ سوخاری: کامل بودن خط تولید مرغ سوخاری بسیار حائز اهمیت است، یعنی شما دستگاههای مریناتور، بردینگ، سرخ کن هنی پنی و دیس پلی را داشته باشید. کامل بودن تجهیزات می تواند اثر مستقیمی روی کیفیت محصول خروجی شما داشته باشد.
  • تنظیمات سرخ کن مرغ سوخاری: سرخ کن شما باید با توجه به حجم مرغ و ارتفاع از سطح دریای محل شما تنظیم شده باشد. شایان ذکر است که درصد کثیری از فست فود ها دانش تنظیم سرخ کن مرغ هنی پنی را ندارند.
  • تکنیک های پخت مرغ سوخاری: نحوه تهیه مرغ سوخاری بسیار پر تکنیک و تخصصی می باشد که این مهم تاثیر بسزایی بر روی محصول خروجی شما دارد.
  • اپراتور و تهیه کننده مرغ سوخاری: پرسنلی که مسئول تهیه مرغ سوخاری است نیز می تواند در کیفیت محصول خروجی شما نقش بازی کند.
  • پودر مرغ سوخاری

 

پودر مرغ سوخاری

پودر مرغ سوخاری

پودر مرغ سوخاری

اصولا پودر مرغ سوخاری به دسته های زیر تقسیم می شود:

  • مرینیت مرغ نرمال
  • مرینیت مرغ اسپایسی
  • روکش مرغ نرمال
  • روکش مرغ اسپایسی

مرینیت پودر مرغ سوخاری است مرغ را در آن خوابانده و مزه دار می نمایند. روکش با آرد مخلوط شده و مرغ را درآن ورز می دهند و در انتها در سرخ کن مرغ هنی پنی قرار می دهند.
پودر مرغ سوخاری از ترکیبات مختلفی تهیه شده است که این ترکیبات در قالب مرینیت و روکش عمل طعم دار کردن مرغ شما را بر عهده دارند.

پودر مرغ سوخاری

پودر مرغ سوخاری

ویژگی های پودر سوخاری

از ویژگی های پودر سوخاری خوب می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • بو گیری: مرینیت شما باید ترکیب مطلوبی برای از بین بردن بوی زهم مرغ داشته باشد، یعنی بتواند به سادگی بوی بد مرغ را از آن خارج نماید، به همین دلیل ما در مرینیت مرغ سوخاری شاهد ادویه هایی همچون جوز هندی و میخک می باشیم.
  • ترد کردن مرغ: یک مرینیت خوب باید بتواند بافت مرغ را ترد نماید، برای این کار معمولا از اسیدهای خوراکی استفاده می نمایند. باید تعادل در این مورد رعایت گردد زیرا باعث ترش شدن مرغ سوخاری می شود و معده مصرف کننده را اذیت می کند.
  • جذب روغن : یک پودر مرغ سوخاری خوب نباید جذب روغن بالایی داشته باشد، به طوری که دست مشتری در هنگام سرو مرغ سوخاری نباید روغنی شود. البته بعد از اینکه مرغ از دستگاه سرخ کن هنی پنی خارج شد نباید تا پنج دقیقه در اختیار مشتریان قرار داده شود تا هم تعادل حرارتی مرغ به نقطه مطلوبی برسد و همچنین تا حدودی از روغن سطحی آن کاسته شود.
  • رنگ پودر: یکی از شاخصه های مهم در تعیین کیفیت پودر مرغ سوخاری رنگ روکش بعد از پخت می باشد. البته در این مورد اختلاف نظرهایی وجود دارد، برخی از افراد تمایل دارند که مرغ سوخاری آنها طلایی باشد و برخی دیگر رنگ سرخ را ترجیح می دهند.
iranhfc

iranhfc

کیفیت پودر سوخاری

عوامل مختلفی را می توان برای کیفیت مطلوب پودر مرغ سوخاری تعیین نمود.
یکی از عوامل مهم در بردینگ مرغ سوخاری بسکت اسپایسی می باشد. اگر شما پودر مرغ سوخاری خوبی داشته باشید و از یکی بسکت اسپایسی برای جدا کردن آرد اضافه مرغ استفاده کنید، می توانید همانند فست فودهای حرفه ای مرغ اسپایسی با پولک های ظریف و زیبا داشته باشید.
گروه iranhfc  با تجهیز و راه اندازی خط مرغ سوخاری و همچنین تامین پودر با کیفیت مرغ سوخاری  امکان ایجاد مزیت رقابتی منحصر به فردی را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.
تامین تجهیزات ، آموزش و راه اند ازی و طعم و مزه پاره ای از خدمات گروه iranhfc   در این حوزه می باشد.