چطور فست فود خودمان را مدیریت کنیم؟

چطور فست فود خودمان را مدیریت کنیم؟

Categories: راه اندازی فست فود

چطور فست فود خودمان را مدیریت کنیم؟

چطور فست فود خودمان را مدیریت کنیم؟
اگر شما جز کسانی هستید که به تازگی فست فود خود را راه اندازی نموده اید و در این حوزه تجربه لازم را ندارید، بهتر است تا پایان مطلب چطور فست فود خودمان را مدیریت کنیم؟ با ما باشید.
در این مطلب ما به فعالیت ها و وظایف روزانه یک مدیر فست فود اشاره خواهیم نمود و درکنار آن به ذکر پاره ای از نکات مدیریتی نیز خواهیم پرداخت:

IRANHFC

IRANHFC

  • ساعت شروع کار برای مدیر فست فود معمولا ساعت ۹ صبح می باشد. بهتر است شما به عنوان مدیر فست فود اولین نفری باشید که در سر کار حاضر می شود.
  • ساعت شروع کاری پرسنل متفاوت است:
  • پیک ها معمولا ساعت ۱۱:۳۰ در محل کار حاضر می شوند، اولین کاری که باید انجام دهند این است که صندوق خود را ببندند، سپس باید صندوق خود را تمیز نموده و آماده بردن سرویس شوند. دقت نمایید که پیک ها باید به میزان لازم پول خرد داشته باشند، یا کاغذ کارت خوان سیار آنها به همراه شارژ برقی به حد نیاز روزانه باشد.
  • خانم های کانتر و صندوق در ساعت ۱۱:۰۰ وارد فست فود می گردند. آنها باید ابتدا استوک را انجام دهند ( یعنی ظروف، پاکت، جعبه و تمامی کالاهای مورد نیاز کانتر را فول نمایند. البته چیدن نوشیدنی ها در یخچال نوشابه نیز به وظیفه خانم های کانتر می باشد)
  • اما سالن کارها باید ساعت ۱۰:۰۰ سر کار حضور یابند و به شستشوی سالن و نظافت رستوران بپردازند. این نظافت شامل تمامی بخش های فست فود از جمله بخش ورودی، سرویس بهداشتی و به طور کلی نظافت سالن فست فود می باشد.
  • پرسنل آشپزخانه باید ساعت ۹ در محل کار حاضر شده و شروع به آماده سازی نمایند، پرسنل بخش پیتزا باید با تهیه خمیر پیتزا کار را شروع کنند و پرسنل واحد برگر با تهیه همبرگر ها.
IRANHFC

IRANHFC

  • کنترل نظافت فردی پرسنل و نظارت بر امور آماده سازی و وظایف روزانه پرسنل از مهمترین کارهای مدیر فست فود در ساعات اولیه می باشد. یعنی کنترل امور تا روی روال افتادن کار در ابتدای شیفت کاری صبح بسیار مهم می باشد.
  • برگ آمار شب گذشته را کنترل می نمایید و سفارشات لازم را به تامین کنندگان می دهید. دقت نمایید که تامین کنندگان در هر لحظه آماده خدمت به شما نمی باشند، لذا با توجه به نوع سرویس دهی آنها سفارشات را تنظیم نماید. اگر نوشابه فقط در روزها ی شنبه و سه شنبه در منطقه شما توضیح می شود، دقت کنید که روز قبل این سفارشات را به ویزیتور مربوطه بدهید.
  • کارهای مالی را انجام دهید، مثالا پول نقدی فروش شب گذشته را به حساب مشخص شده در بانک واریز نمایید.
  • زمان شروع کار رسیده است، شما باید در این لحظه به موارد زیر دقت کنید:
  • به برخورد صندوقدارها با مشتریان توجه کنید
  • به نحوه پاسخگویی تلفن توسط اپراتور توجه کنید
  • زمان ارسال غذاها را زیر نظر داشته باشید
  • به مدت زمان رفت و برگشت پیک ها توجه کنید
  • پرسنل آشپزخانه را زیر نظر داشته باشید
  • به صورت رندوم کیفیت غذاها را کنترل کنید
  • ساعت چهار زمان ناهاری پرسنل می باشد. پرسنل را در شیفت های جداگانه برای ناهار بفرستید
  • زمان و برنامه استراحت پرسنل آشپزخانه را مشخص نمایید
  • به تعویض شیفت صبح و عصر پرسنل کانتر نظارت داشته باشید
  • برنامه نظافت بین دو شیفت را پیاده سازی کنید
  • برای سرویس دهی در شیفت شب آماده شوید
  • دقت کنید زمان اذان مغرب تمامی چراغ ها و تابلو ها روشن شود
  • سرویس دهی شب را نیز با دقت ظهر انجام دهید
  • نیم ساعت قبل از پایان روز کاری آشپزخانه را تعطیل کنید
  • پرسنل آشپزخانه برنامه نظافت شبانه و آمار گیری را شروع کنند
  • بعد از اتمام کار ابتدا کارهای مالی را انجام دهید
  • پیک ها را تسویه کنید
  • صندوق را با صندوقدارها تسویه نمایید
  • شام پرسنل را بدهید
  • دستگاه هایی که باید خاموش شوند را خاموش نمایید( چک کنید پرسنل یخچال، یا فریزر ها را خاموش نکنند)
  • سیستم امنیتی را فعال نموده مغازه را ببندید
  • به خاطر داشته باشید که بعد از اتمام کار از تمامی پرسنل خود بابت زحمات آن روز کاری تشکر کنید.

مدیریت هنر اداره منابع می باشد. منابع شما شامل مغازه، دکور، تجهیزات و دانش شما می باشد.

iranhfc

iranhfc


گروه iranhfc  با آموزش کامل مدیریت می تواند دانش فنی لازم را در این حوزه در اختیار کسانی که قصد راه اندازی فست فود را دارند، بدهد.