چگونه فضای کاری مناسبی در فست فود یا کافی شاپ درست کنیم؟

چگونه فضای کاری مناسبی در فست فود یا کافی شاپ درست کنیم؟

Categories: راه اندازی فست فود

با توجه به اینکه بخش اعظم فعالیت ها  در فست فود یا کافی شاپ فعالیت های  خدماتی است.و این مهم توسط پرسنل شاغل به مشتریا ن ارائه می گردد.ایجاد فضای مناسب کاری در فست فود یا کافی شاپ کمک شایانی به تحقق هر چه بهتر این وظیفه می انجامد.از بحث های همیشگی در منابع انسانی و توصیه به مدیران این است که،مدیران باید پرسنل را:

  • آن ها را باور کنند
  • آن ها را تشویق کنند
  • با آن ها سهیم شوند
  • به آن ها اعتماد کنند

چگونه فضای کاری مناسبی در فست فود یا کافی شاپ درست کنیم؟

از دیر باز اعتقاد ها بر این بود که با پرسنل فست فود باید برخوردی سخت و بدون ملایمت صورت گیرد،و افسانه های مبنی بر اینکه اگر با پرسنل رفتاری طبق یبک نئوکلاسیک داشته باشیم مدیریت مجموعه(فست فود،کافی شاپ،رستوران فرنگی)از دستان ما خارج شده و با مشکلات عدید های روبرو خواهیم گشت.شاید در گذشته این متد در برخی موارد پاسخگو و با فیدبک مناسبی روبرو می گردید،ولی به نظر من(مهندس حسینی)امروزه شرایط تغییر نموده است که بطور کلی به آیتم های زیر می توان اشاره نمود:

  • بالا رفتن سطح عمومی تحصیلات در جامعه
  • افزایش ارتباطات
  • رشد وسیع کانالهای ارتباطی
  • رشد فرهنگی در اقشار پایین جامعه به طور نسبی
  • ….

مهندس عباس حسینی

ما در اینجا توصیه های برای مدیران فست فود،کافی شاپ و رستوران های ایتالیایی خواهیم داشت:

  • ایجاد اطمینان و اعتماد در مجموعه
  • شفافیت نشان دهید
  • زمان بدهید مخصوصا که آشپزی در زمان تبلور می یابد
  • کارکنانتان را باور کنید
  • تشویق کنید
  • مداومت و استمرار داشته باشید
  • امید را بالا نگه دارید
  • بر اهمیت فعالیت بیفزایید
  • تامین امنیت کنید مخصوصا برای خانم های کانتر
  • به کارهای خوب پاداش بدهید
  • نظام حمایتی ایجاد کنید
  • هرگز قدرت محیط عالی را دست کم نگیرید

گروه iranhfc (گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ) با آموزش مدیران در بخش منابع انسانی و سایر حوزه ها به موفقیت روز افزون آنها مخصوصا در مرحله راه اندازی توجه می نماید.