کباب لبنانی باتاهینی لیمو

کباب لبنانی باتاهینی لیمو

Categories: راه اندازی فست فود

مواد لازم برای کباب:
بلغور گندم: نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: نصف پیاز
زیره: نصف قاشق مرباخوری
ماست چکیده: یک قاشق غذاخوری
روغن کافی برای سرخ کردن
مواد داخل کباب
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: یک عدد کوچک
دانه کاج خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: یک عدد(حبه)
فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین: از هر یک مقدار کمی
کشمش پلویی خرد شده: یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
نمک به اندازه کافی
برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
مواد سس تاهینی:
تاهینی( ارده ): ۴ قاشق مرباخوری
ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو: کمی
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده: یک حبه بزرگ
طرز تهیه:
بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.
بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.
مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
کباب ها را سرخ کنید.
تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.