درباره گروه IRANHFC

راه اندازی فست فود | تجهیزات فست فود

خدمات مشاوره راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی از تجهیزات و تأمین مواد اولیه، طراحی دکوراسیون فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و ارزش غذایی آنها، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای معروف و … از جمله خدمات گروه ایران اچ اف سی در صنعت فست فود و رستوران می‌باشد.

راه اندازی فست فود تجهیزات فست فود
عباس حسینی راه اندازی فست فود و تجهیزات فست فود

معرفی گروه IRANHFC

راه اندازی فست فود و تجهیزات فست فود

گروه IRANHFC توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد. این گروه با هدف ارائه خدمات در حوزه فست فود و رستوران پا به عرصه صنعت غذا گذاشت. در ابتدا خدمات در قالب راه اندازی و مدیریت مجموعه‌ها به مشتریان ارائه می‌شد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی، متخصص در راه اندازی فست فود، پشتیبانی و تأمین تجهیزات فست فود، پیشرو در ارائه خدمات حرفه‌ای در صنعت غذا و فست فود می‌باشد. هرآنچه برای راه اندازی فست فود و پشتیبانی فست فود حرفه‌ای لازم باشد توسط گروه IRANHFC انجام می‌شود.

مهندس عباس حسینی

مدیر و موسس گروه IRANHFC

مهندس عباس حسینی پس از دوازده سال فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تاسیس کرد.

  • لیسانس صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی.
  • کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از سازمان مدیریت صنعتی.
  • مدارک دوره‌های حرفه‌ای و بین المللی زیر نظر اساتید به نام دنیا.
  • طراح رسپی و مدیر پروژه‌های فود کورت.